TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 17.11.2017, 20:16:05

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Freezone server
PříspěvekNapsal: pon 15.08.2011, 10:27:00 
Offline

Registrován: pon 07.06.2010, 19:21:12
Příspěvky: 32
Zdravim. Nemohl byste mi někdo poradit jak udělat Freezone server? vím že je třeba stáhnout manialive a freezone plugin. A ještě jestli to funguje na hostingu u validu. Díky za odpovědi

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Freezone server
PříspěvekNapsal: pon 15.08.2011, 21:19:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01.06.2008, 9:15:06
Příspěvky: 156
Bydliště: Czech republic » Jihomoravský kraj » Břeclav
nefunguje, valid nemá php5.3.x ... ale tohle se tu už řešilo

_________________
Obrázek
Czech ManiaPlanet Moderator
TrackMania hráč od 2. čtvrtletí 2004 (TrackMania v1.2.5)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Freezone server
PříspěvekNapsal: úte 25.02.2014, 10:09:24 
Offline

Registrován: úte 19.03.2013, 16:59:25
Příspěvky: 9
Na validu to funguje

_________________
Obrázek

http://www.matadors.clanweb.eu


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz