TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 26.09.2017, 10:08:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 9:17:45 
Offline

Registrován: pon 09.08.2010, 9:07:54
Příspěvky: 8
Ahoj, potreboval bych poradit s nastavenim ManiaLive pro Freezone. Částečně mi funguje, resp. po zadání "/afk" se vlevo na obrazovce objeví klikací text "What is Freezone?", ale s free účtem se na server nedá přihlásit. Server mám registrovaný na freezone:servers. Používám Xaseco, Manialive chci jen kvůli Freezone. Díky za každou radu.

Soubor runtime.log:
Kód:
ManiaLive
PHP Environment Compatibility Test
-----------------------------------------------------
PHP 5.3.1 or newer    -> required  -> [ Yes ] 5.3.3-7+squeeze3
Standard PHP Library  -> required  -> [ Yes ]
JSON                  -> required  -> [ Yes ]
OpenSSL               -> required  -> [ Yes ]
cURL with SSL         -> required  -> [ Yes ] 7.21.0 (OpenSSL/0.9.8o) (with OpenSSL/0.9.8o)
SQLite                -> optional  -> [ Yes ]
-----------------------------------------------------
[10:04:23] XML-RPC connection established
[10:04:23] Successfully authentified with XML-RPC server
[10:04:23] Current map: SS: MGOtW
[PluginHandler] Start plugin load process:
[PluginHandler] is loading Freezone\Freezone ...
[PluginHandler] is loading Reaby\XasecoIntegration ...
[10:04:23] [Xaseco Integration] Plugin: v0.31 by reaby.
[PluginHandler] All registered plugins have been loaded


Soubor threading_log_main.txt:
Kód:
2011.10.05_10:04 Setting up Database ...
2011.10.05_10:04 Removing old threads and commands ...
2011.10.05_10:04 DB threads are cleaned, rows affected: 0
2011.10.05_10:04 DB cmds are cleaned, rows affected: 0
2011.10.05_10:04 DB data is cleaned, rows affected: 0


Soubor config.ini:
Kód:
;------------------
; ManiaLive
;------------------

; the default path is 'php.exe' on windows and 'php' on linux
; phpPath = /path/php

; the default is %application%/logs
; logsPath = /var/logs

; whether to write console output into a file, default is Off
 runtimeLog = On

;------------------
; Dedicated Server
;------------------

; server.host = 'localhost'

 server.port = 5002

; standard user level is SuperAdmin
; server.user = 'SuperAdmin'

 server.password = 'mojeserverheslo'

; when a connection can't be established after the given amount
; of time, it will timeout and manialive will shutdown.
; server.timeout = 1

;------------------
; Admins
;------------------

; Add admins, that shall be able to control your server from game.
; admins.logins[] = 'mujTMlogin'

;------------------
; Plugins
;------------------

; Add plugins to load.
; plugins.load[] = 'Author\PluginName'

 plugins.load[] = 'Freezone\Freezone'
 plugins.Freezone\Freezone.wsPassword = 'osdg7fga'
 plugins.Freezone\Freezone.testMod = true
 plugins.load[] = 'Reaby\XasecoIntegration'

;------------------
; Threading
;------------------

; threading can improve performance of your application. it
; allows modules to push blocking work onto another processes,
; this can also improve stability, because timeouts or
; unexpected exceptions do not impact the main application.

; if you have stability problems try to deactivate threading first
 threading.enabled = true

; how long may a thread be busy until it is killed
 threading.busy_timeout = 20

; how long, if not busy, may it take for a thread to response to a ping
 threading.ping_timeout = 2

; how many jobs should be send on each loop.
; increasing this value will boost jobs/time
; decreasing it will result in a reaction time improvement.
 threading.chunk_size = 10

; if threading is disabled, then how much time should be spend on
; each application loop to process work that would have been assigned
; to other threads normally
; default value is 1 second.
; threading.sequential_timeout = 1

;------------------
; ManiaHome
;------------------

; enabling the maniahome feature allows other modules to send
; notifications about eg. records or other actions on your
; server to player's friends.

; disabled by default.
; maniahome.enabled = true

; maniahome.user = ''

; maniahome.password = ''

; maniahome.manialink = ''

;------------------
[hostname: testHost]
;------------------

; put here the configuration specific to an host


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 9:25:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
imho jede v testmodu

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 9:55:04 
Offline

Registrován: pon 09.08.2010, 9:07:54
Příspěvky: 8
Díky za tip, ale tím to není, zkoušel jsem to i dřív, zkusil jsem to i teď, dal tam středník (; plugins.Freezone\Freezone.testMod = true) a pořád se to chová stejně, logy jsou totožné jako předtím.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 11:50:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
me to prijde v poradku. logy budou stejne asi.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 11:54:18 
Offline

Registrován: pon 09.08.2010, 9:07:54
Příspěvky: 8
Každopádně to nefunguje, je to zvlaštní. Nenapadá tě prosím ještě nějaká jiná možnost? Klidně za coppers.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 11:59:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
nefunguje? jak to zkousis? cekas dostatecne dlouho? na freezone:servers se ti ten server objevi jako online?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 12:12:04 
Offline

Registrován: pon 09.08.2010, 9:07:54
Příspěvky: 8
Na freezone:server má server status Enabled. Čekám dostatečně dlouho, myslím, určitě uběhlo dost času (hodina i více), kdy jsem to zkoušel znovu. Nemůžu tě poprosit o kontakt přes ICQ nebo Skype?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 12:17:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
po icq ti toho nereknu o nic vic.

(nemuze byt problem jinde? jak se projevuje to, ze tam nekdo nemuze? tim, ze je to zaheslovany nebo jinak?)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 12:22:19 
Offline

Registrován: pon 09.08.2010, 9:07:54
Příspěvky: 8
Server po kliknutí na něj vypisuje not a Freezone server a vpravo se nezobrazí seznam map.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 12:25:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
takovej v cesku nevidim. mas v nazvu na zacatku "Freezone"?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 12:28:36 
Offline

Registrován: pon 09.08.2010, 9:07:54
Příspěvky: 8
login trumpet-lol


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 12:31:27 
Offline

Registrován: pon 09.08.2010, 9:07:54
Příspěvky: 8
Ehm, no, funguje, nechapu jak to :-D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 12:36:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
posun si ten napis freezone pomoci plugins.Freezone\Freezone.buttonY a plugins.Freezone\Freezone.buttonAlign

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nedaří se rozjet Freezone
PříspěvekNapsal: sob 08.10.2011, 11:59:32 
Offline

Registrován: pon 09.08.2010, 9:07:54
Příspěvky: 8
Díky moc. Server funguje, ale pořád padá, xaseco nestíha. Když je připojeno víc hráčů, tak má obrovské zpoždění, no a nakonec padne xaseco nebo celý server.
Napadlo mě, zda nejde xaseco provozovat na jiným serveru a tyto servery nějak propojit. Zkoušel jsem to, ale xaseco nenaběhlo.
Je vůbec něco takového reálné?

Díky

_________________
Mr. Pesh


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz