TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 22.08.2019, 20:52:02

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 48 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 0:48:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
databaze z fast 3.0b je jinde. ted IMHO nefuncni.
http://kheops.unice.fr/slig/FAST3/?do=stat
pro fast 3.1.x je nova.
http://ns30909.ovh.net/%7ededimani/tmstats/?do=stat
---
aseco centralni databaze je vypnuta.
no a lokalni databazi muzes pouzit samozrejme i pro vic serveru nez jeden.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 0:51:40 
Offline

Registrován: sob 10.02.2007, 19:51:24
Příspěvky: 176
Bydliště: u Brna
jo ty povely jsou skoro stejný jako u fastu, já to mám bez raspu a není tam akorát myslím BAN ale myslím že s raspem je těch povelů ještě víc včetně různých hlasování atd

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: re
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 5:23:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 14:49:54
Příspěvky: 108
Možná by nebylo od věci udělat databázi do aseca a poslat všem co zakládají české servery (těm trvanlivějším, co to po dvou dnech nezabalí :roll:) přístupové informace. Tím by se sjednotily rekordy všech hráčů co hrají na CZ serverech.

Třeba admini tohoto serveru hostují na pipni...zřejmě na placeném, takže traffic slušný. Možná by byli ochotni takovou databázi hostovat... 8)

Je to jen nápad... :idea:

_________________
ads not allowed


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 7:44:09 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
tonycz nápad je to pěkný, ale uvidíme jakou budeme mít rezervu v přenesených datech, jsem zvědavý o kolik stoupnou přenosy za únor

každopádně pokud bychom udělali společnou ASECO databázi, tak by přístupové informace měl omezený počet serverů 8)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: re
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 8:57:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
tonycz píše:
Možná by nebylo od věci udělat databázi do aseca a poslat všem co zakládají české servery


tonycz

mozna by ti neuskodilo vic cist a min psat. ;)
http://trackmaniaci.wz.cz/forum/viewtopic.php?t=1114

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: re
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 12:13:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 14:49:54
Příspěvky: 108
njn, kdyz me neco napadne...k tématu...nebudu prolézat starý fórum a hledat jestli to uz nekoho nenapadlo. Ale byls rychlejší 8)

Pro začátek by na to mohlo stačit pipni free, tam je traffic 2GB/měs., myslím, že víc dat by tam nemělo jít. Pokud by teda nevadila ta dostupnost 97%. Na odzkoušení by to ale mohlo stačit.
Paris pokud by se ti do toho chtělo, klidně dám k dispozici jednu databázi na free pipni, ale ja na to ted nemam moc času, až tak za týden.

_________________
ads not allowed


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 12:41:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
na free pipni je databaze k nicemu. leda bys tam zapisoval vysledky rucne ;)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 14:12:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 2:14:51
Příspěvky: 272
Bydliště: Ostrava pi*o!
Citace:
aseco centralni databaze je vypnuta.
no a lokalni databazi muzes pouzit samozrejme i pro vic serveru nez jeden.


Jasne to chapu, to by trebas mohlo byt na vice serverech u nas v klanu.
Ovsem ja to myslel tak, ze treba nejaky kvlitni jezdec zajede ve svete rekord...a Ty ho budes mit na te trati uz zapsany, coz vytvari jakysi zpusob motivace pro hrace, kteri prijdou na Tvuj server a taky pro mne samotneho :-P

_________________
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 14:49:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ja ti nerozumim.

to je tak obtizne rozlisit mezi slovy public a local?

v soucasne dobe jede jen jedna public database. a to na dedimanii. pripojit se k ni muzes pomoci fastu 3.1.x nebo onyxu v2.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 19:14:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 2:14:51
Příspěvky: 272
Bydliště: Ostrava pi*o!
Neni obtizne rozlisit mezi slovy public a local ovsem spise je tady otazka dlouhodobejsiho charakteru...nebavi mne v jednom kuse menit server kvuli tomu, ze se neustale prechazi na neco noveho a rusi se stare rekordy, proto hledam neco, by vydrzelo dele nez mesic az dva...a moc neverim tomu fastu, ten meni databaze porad jako ponozky...
Proto se ptam, jestli nekdo vi o rozjeti public databaze pro aseco...protoze jestli to pujde tim trendem, ze servery pojedou pod aseco/rasp, prejdu na neho taky...tak mne zajima nazor ostatnich lidi, kteri provozuji server, Ty na tom Parisi snad vidis neco spatneho pripadne nevhodny dotaz do tohoto fora??

_________________
ObrázekObrázek

ObrázekObrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 19:47:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
jak sem psal, tak jedina (me znama) pouzitelna jedouci public databaze je na dedimanii.
asi jsem moc jednoduchej clovek, ale podle me tady neni nad cim spekulovat. kdyby ty databaze byle dve, tak prosim.

takze jedina dalsi moznost jak uchovavat rekordy na serveru je lokalne.
a to bud pomoci ASECO/RASP a mistni databaze v MYSQL, a nebo pomoci Geryho Server Controleru, ktery SQL nepotrebuje.

---
pozn.: fast 3.00beta byl beta verze.
pozn.2: databazi fastu 2.xx jsem zamerne nezminil. imho bezi uz jen nahodou.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 20:06:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
plus: o spusteni public databaze aseco nevim nic. Flo zminoval, ze nejakou praci na asecu udela o prazdninach. o databazi nemluvil/nedocetl jsem se.

/imho to smeruje k tomu, ze aseco bude take upraveno na public databazi dedimanie. myslim ze uz jsem to psal, ale je to jen muj nazor.

na sourceforge je toto:
Posted By: floschnell
Date: 2007-01-03 10:53
Summary: Final release on the way

The final version 1.0 is almost done. Some servers are running tests at the moment to see if there are any bugs left and Assembler Maniac is writing on a new version of RASP, that will be bundled with the final release.

_________________
Obrázek


Naposledy upravil(a) Paris69 dne úte 13.02.2007, 20:10:58, celkem upraveno 2 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: re
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 20:07:34 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
tonycz píše:
Myslím zdrojáky k databázi, samozřejmě. Strukturu...


zkus se podivat na tohle:
http://ns30909.ovh.net/~dedimani/RPC2/server.php
neni to ono?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: re
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 20:25:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 14:49:54
Příspěvky: 108
jj, něco se z toho vyčíst dá, ale moc chytrý z toho nejsem :? . Bude asi lepší zůstat u aseca...tolik času nemám, abych u toho trávil týdny :-))

Každopádně vidím, že máš přehled, dostáváš pochvalu 8)

Jen nechápu proč ti nevoní free pipni databáze, já s ní nikdy problémy neměl (až na občasné výpadky, ale co bych mohl taky víc chtít zadara...), na odzkoušení dobré.

Na placeném nemám prostor pro další databázi, ale možná budu mít brzy další placený hosting...tak by se dalo něco vymyslet...

_________________
ads not allowed


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: re
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 20:28:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
tonycz píše:
Jen nechápu proč ti nevoní free pipni databáze, já s ní nikdy problémy neměl


protoze free pipni neumoznuje pristup k databazi jinak, nez pres localhost. nebo se pletu? ;)

/btw jakykoliv free hosting, na ktery jsem koukal, ma databazi jen pro localhost. nebo vite nekdo o nejakem, ktery umoznuje pristup zvenku?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 48 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz