TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 29.09.2020, 20:05:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 48 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: re
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 21:29:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 14:49:54
Příspěvky: 108
jj, máš recht

_________________
ads not allowed


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 21:57:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 2:14:51
Příspěvky: 272
Bydliště: Ostrava pi*o!
Dekuji Parisi, jako vzdy jsi mi hodne pomohl...dik za hodne infa 8)
Jo a kdyz uz pises o tom hostingu, zkousel ic.cz??

_________________
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2007, 22:10:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
jj. ruku do ohne za to nedam, ale myslim, ze i IC jsem v tomto ohledu zkoumal.

/a jeste se vratim poznamkou k public/local:
- ja pouzivam na serveru obe veci soucasne (aseco na local + fast na public). v TMN s tim nejsou zadne vetsi potize. databazi v mysql uz jsem jednou presypaval do novejsi verse, probehlo to v klidu.
- pouzivani aseca/raspu a fastu spolecne mi dela potiz jen v TMU, kde fast zobrazuje rekordy do okna (ne do chatu), a okno /list z jukeboxu se neudrzi, kdyz kliknes na "next page". takze je treba listovat cilene, aby si mel zadanou trat na 1. strance. (zase je mi lito fast vypnout, protoze v TMU uz behem jizdy ukazuje na checkpointech jak si stojis oproti rekordu)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Potreba na SERVER ?
PříspěvekNapsal: čtv 15.02.2007, 17:41:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 15.02.2007, 17:29:29
Příspěvky: 53
potřeba na server je Pevné IP !"


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 15.02.2007, 17:42:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:52:39
Příspěvky: 545
To uz je napsano na prvni strance v druhem prispevku - myslim.

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Potreba na SERVER ?
PříspěvekNapsal: pát 16.02.2007, 8:05:08 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 8:43:47
Příspěvky: 728
Zdenda píše:
potřeba na server je Pevné IP !"

netreba pevne, ale verejne....mam DSL, dinamicka IP a vpoho robim server.... ;)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: servr
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2007, 0:01:27 
Offline

Registrován: sob 24.02.2007, 23:58:19
Příspěvky: 2
Bydliště: hranice
cus pls jak na servr :?:[/code]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: servr
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2007, 0:02:30 
Offline

Registrován: sob 24.02.2007, 23:58:19
Příspěvky: 2
Bydliště: hranice
pls help newim jak na servr :?:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: servr
PříspěvekNapsal: ned 25.02.2007, 0:36:10 
Offline
Spamer
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 15:17:45
Příspěvky: 850
danpecha píše:
pls help newim jak na servr :?:

omg, je to hned ten 2. příspěvek v tomle topicu :roll:

_________________
Obrázek
iSM Group | your team... your friends...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: RE
PříspěvekNapsal: sob 03.03.2007, 17:08:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 14:49:54
Příspěvky: 108
Nevíte někdo jak se jmenuje ten plugin, něco jako autokick pro aseco co vykopává lidi nad nějaký rank pokud je plny server? Hledal jsem, ale asi špatně, nic jsem nenašel.

_________________
ads not allowed


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 03.03.2007, 17:37:23 
Offline

Registrován: sob 10.02.2007, 19:51:24
Příspěvky: 176
Bydliště: u Brna
No nejlepší je se zeptat tam kdes to viděl,ono něco si předělají i lidi aniž by to někde bylo

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: RE
PříspěvekNapsal: sob 03.03.2007, 19:14:35 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 8:43:47
Příspěvky: 728
tonycz píše:
Nevíte někdo jak se jmenuje ten plugin, něco jako autokick pro aseco co vykopává lidi nad nějaký rank pokud je plny server? Hledal jsem, ale asi špatně, nic jsem nenašel.
nemam to uplne prestudovane ale tuším že hladaš JFreu´s plugin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re
PříspěvekNapsal: pon 05.03.2007, 5:23:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 14:49:54
Příspěvky: 108
jj, to je ono. Díkes 8)

_________________
ads not allowed


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 24.03.2007, 13:33:28 
Offline

Registrován: sob 24.03.2007, 13:26:51
Příspěvky: 1
já mám největší problém udělal sem si trtě a oni tam nejdeou dát do toho založenýho serveru :evil: ...poradtě mi pls 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 24.03.2007, 14:33:50 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
jak nejdu dat ? nejsou vydet v tom pruzkumniku ve hre ? Jestli je tam nevidis tak si je zapomel validovat viz FAQ
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?p=1722#1722

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 48 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz