TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 21.10.2018, 20:38:16

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: |TMu|TMU DS
PříspěvekNapsal: ned 09.09.2007, 16:24:29 
Offline

Registrován: ned 12.08.2007, 15:34:30
Příspěvky: 16
čus, mam problem s DS.
vytvoril som si .BAT subor a do toho som vložil toto: TrackManiaServer.exe /internet /dedicated_cfg=dedicated_cfg.txt /game_settings=MatchSettings/my trate.txt

a když to spustim tak mi vypíse-
Starting TmUnited v2007-02-23...
Initializing...
Configuration file : dedicated_cfg.txt
Loading system configuration...
...system configuration loaded
Loading cache...
...OK
Listening for xml-rpc commands on port 5002.
Loading dedicated server configuration...
...Dedicated server configuration loaded
Match settings file : MatchSettings\my
Loading match settings...
...ERROR: The playlist file does not exist.
...Could not load the match settings
Server not started: no Challenges available. Check your matchsettings!
ProsÝm, _ekejte, nahrßvßm...
Ready, waiting for commands.
a nevím kde je chyba, už som vsetko skusil


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 09.09.2007, 16:55:21 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Zmen nazev souboru "my trate.txt" na "my_trate.txt" nebo jiny, ktery neobsahuje mezeru a nezapomen udelat tu samou zmenu ve spoustecim sooru

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 10.09.2007, 19:09:05 
Offline

Registrován: ned 12.08.2007, 15:34:30
Příspěvky: 16
jo, dík už to jede
ale mám ješte problem s fastem když ho spustim tak tohle:
Starting Fast3.1.x...
[09/10,20:08:16] ##############################################################
[09/10,20:08:16] Connection to TM server: 127.0.0.1:5000
[09/10,20:08:16] *** TMU Server (0.2.0.8): basic mode. ***
[09/10,20:08:16] Loading plugins...
# Autoupdate plugin inactive: the module php_zip is missing !
[09/10,20:08:16] ************* (db.0) *************
*****
Dataserver connection on Dedimania ...
* Try connection on http://dedimania.net:8001/Dedimania ...
[09/10,20:08:17] Webaccess(dedimania.net:8001): send: deflate, receive: deflate
[09/10,20:08:17] Webaccess(dedimania.net:8001): [OPENED,DONE]: 0.253 / 0.000 / 0
.241 (0.241) / 1 [1498,673]
Connection and status ok ! :)
[09/10,20:08:17] ------------- (db.0) -------------

[09/10,20:08:17] Register chat commands...


##############################################
FastUiw 3.1.3a running on: 127.0.0.1:5000
(c) 2007 by Gilles Masson
Server: TMU, Version: 0.2.0.8, Build:
Started using php 5.2.0
##############################################

[09/10,20:08:17] *********** databaseStartToServe()
NEWS($l[http://dedimania.net/tmstats/?do=stat&Game=TMU]Dedimania$l,08/05): news

[09/10,20:08:17] Starting to serve... (Mon 10 Sep 2007)
[09/10,20:08:17]
**************** Init start ******************
[09/10,20:08:17] **************** Init events ******************
[09/10,20:08:17] *********** databaseStartToServe()
NEWS($l[http://dedimania.net/tmstats/?do=stat&Game=TMU]Dedimania$l,08/05): news
[09/10,20:08:17] players.Event[BeginRound]
Error-cMCBF[-1000,No challenge to export in playlist.] SaveMatchSettings(last.tm
u.Andrej_server1.txt): No challenge to export in playlist. (-1000)
[09/10,20:08:17] **************** Init end ******************

[09/10,20:08:17] ******************************************************
[09/10,20:08:17] Error-cMCBF: GetNetworkStats returned -1000 (Internal error.)
[09/10,20:08:17] Fast is not connected to a TM server but a TM game, exiting...
[09/10,20:08:17] ******************************************************
Pokračujte stlačením ľubovoľného klávesu . . .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 16.09.2007, 15:37:44 
Offline

Registrován: ned 12.08.2007, 15:34:30
Příspěvky: 16
dík už som na to došel


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 16.09.2007, 15:54:09 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
v cem byl problem?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 17.09.2007, 8:55:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
podle toho co tu je napsany, tak v portu 5000 vs 5002....

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18.09.2007, 20:12:41 
Offline

Registrován: ned 12.08.2007, 15:34:30
Příspěvky: 16
jj, presne problem byl v portech


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz