TrackMania.CZ
http://forum.trackmania.cz/

|TMn|DS Server
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?f=29&t=934
Stránka 1 z 1

Autor:  Feri [ pát 14.12.2007, 13:51:19 ]
Předmět příspěvku:  |TMn|DS Server

Zdravím všechny mám jednu otázečku u DS serveru
1) Je důležité mít veřejnou IP adresu já mám nový PC a ted to nwm jak zjistit tzn. Jak mám zjistit jestli mám veřejnou IP ?
2) Vkládám soubor dedicated.cfg -
    <xml>

    <dedicated>
    <authorization_levels>
    <level>
    <name>SuperAdmin</name>
    <password>SuperAdmin</password>
    </level>
    <level>
    <name>Admin</name>
    <password>Admin</password>
    </level>
    <level>
    <name>User</name>
    <password>User</password>
    </level>
    </authorization_levels>

    <masterserver_account>
    <login>smile66</login>
    <password>me heslo nezveřejnuji</password>
    <nation>cze</nation>
    </masterserver_account>

    <server_options>
    <name>Minitracks</name>
    <comment>Hev fan !</comment>
    <max_players>50</max_players>
    <password></password>
    <max_spectators>10</max_spectators>
    <password_spectator></password_spectator>
    <ladder_mode>normal</ladder_mode> // value between 'inactive', 'normal' and 'forced' (or '0', '1', '2')
    <enable_p2p_upload>True</enable_p2p_upload>
    <enable_p2p_download>True</enable_p2p_download>
    <callvote_timeout>60000</callvote_timeout>
    <callvote_ratio>0.5</callvote_ratio>
    <allow_challenge_download>True</allow_challenge_download>
    </server_options>

    <system_config>
    <connection_type>DSL_16384_4096</connection_type>
    <server_port>2350</server_port>
    <server_p2p_port>3450</server_p2p_port>
    <client_port>0</client_port>
    <xmlrpc_port>5000</xmlrpc_port>
    <xmlrpc_allowremote>False</xmlrpc_allowremote> // if you specify an ip adress here, it'll be the only accepted adress. this will improve security.
    <bind_ip_address></bind_ip_address>
    <force_ip_address></force_ip_address>
    <use_proxy>False</use_proxy>
    <proxy_login></proxy_login>
    <proxy_password></proxy_password>
    <blacklist_url></blacklist_url>
    </system_config>
    </dedicated>

3)K problému - založím si server vše klape (server spouštím přes ServerMania) ale server se nezobrazí Proč ? Také přikládám obrázky Programu ServerMania jak to tam mám nastavené
http://www.road-tmn.wz.cz/1obr.jpghttp://www.road-tmn.wz.cz/2obr.jpg
Doporučuji přiblížit :P :D Kdbyste něco potřebovali stačí napsat doplním..Jo a nevím jak se otevírají porty a jak se presmerovaji ... Pokud je to nutné potřebuji to také vědět

Děkuji Feri

Autor:  Tom.CZ.73 [ pát 14.12.2007, 13:59:16 ]
Předmět příspěvku: 

1. Je to nutne. Sdeli ti to poskytovatel internetoveho pripojeni
2. tvuj cfg jsem videl uz vickrat i vypis z logu jsou ok
3.K tomu nezobrazeni ti jen zopakuju co jsem ti rekni na icq. a) Nesmis pouzivat svuj herni acc. b) jestli ho nemuzes najit zadej si ho do buddy listu a mas ho hned 3) Server musi mit jmeno, ale to uz ma viz 2.

Otevreni/presmerovani portu kompletne zalezi na com co mas za software/hardware. Urcite se podivej do nastaveni firewalu a s presmerovani si urcite poradis az se mrknes sem: http://portforward.com/routers.htm

Autor:  bohy [ pát 14.12.2007, 14:10:22 ]
Předmět příspěvku: 

a ještě jestli sis dělal acc kvůli tomu serveru tak jseš si jistej že si adl cze národnost??jinak by moh bejt v jiný zemi

Autor:  Feri [ pát 14.12.2007, 14:12:21 ]
Předmět příspěvku: 

Tom.CZ.73 píše:
1. Je to nutne. Sdeli ti to poskytovatel internetoveho pripojeni
2. tvuj cfg jsem videl uz vickrat i vypis z logu jsou ok
3.K tomu nezobrazeni ti jen zopakuju co jsem ti rekni na icq. a) Nesmis pouzivat svuj herni acc. b) jestli ho nemuzes najit zadej si ho do buddy listu a mas ho hned 3) Server musi mit jmeno, ale to uz ma viz 2.

Otevreni/presmerovani portu kompletne zalezi na com co mas za software/hardware. Urcite se podivej do nastaveni firewalu a s presmerovani si urcite poradis az se mrknes sem: http://portforward.com/routers.htm

Takže buddy list na TmN.com to si mi již zdělil přes ICQ :) mno sam o5 dávám obrázek kde se mužeš podívat jak vypadá muj List když je spuštěný server - http://www.road-tmn.wz.cz/XXl.bmp Nebo jsem zase něco blbě pochopil :D

Autor:  bohy [ pát 14.12.2007, 14:17:53 ]
Předmět příspěvku: 

připadá mi to že ten tvůj login používáš nahraní podle ranku atd..na server musíš mít speciální acc kterej nebudeš používat jenom na ten server..myslim že si to pochopil dobře a když tam napíšeš login toho acc na server tak by si tam měl mít u toho šedou těčku jako že je online..jestli sem to dobře pochopil i já

Autor:  Paris69 [ pát 14.12.2007, 14:58:47 ]
Předmět příspěvku: 

feri: ja v tom, co pises, vidim zasadni "divnost":

ty editujes dedicated.cfg a pritom rikas, ze "server spouštím přes ServerMania"

to je divny ne? (servermania rozhodne necte z dedicated.cfg)

---

btw, taky bych chtel doma 16 Mbit linku.
<connection_type>DSL_16384_4096</connection_type>
kolik za ni platis?

Autor:  Tom.CZ.73 [ pát 14.12.2007, 16:07:15 ]
Předmět příspěvku: 

Dobry postrech Parisi :oops:
Feri podle toho co si mi napsal tak mas net u HvFree.net a tz nemas verejnou ip a server tedy nikdy zaklad nebudes moct na svem pc :?

Autor:  Feri [ pát 14.12.2007, 16:10:04 ]
Předmět příspěvku: 

Paris69 píše:
feri: ja v tom, co pises, vidim zasadni "divnost":

ty editujes dedicated.cfg a pritom rikas, ze "server spouštím přes ServerMania"

to je divny ne? (servermania rozhodne necte z dedicated.cfg)

---

btw, taky bych chtel doma 16 Mbit linku.
<connection_type>DSL_16384_4096</connection_type>
kolik za ni platis?
:) 250 K :) ale mě to stačí :) Jo a víš ono to je tak že já nejdříve měl dedicated a potom sem našel program ManiaServer takže to je jedno :) Server pakčí s chybou 10061 :D

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/