TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 29.03.2020, 15:46:53

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: |TMn|Servermania + dedic + FAST 3.1.3e
PříspěvekNapsal: stř 23.01.2008, 9:25:45 
Offline

Registrován: úte 08.01.2008, 11:09:48
Příspěvky: 9
Bydliště: Znojmo
Zdravím potřeboval bych poradit.
Nejdříve stav věci:
Server spuštěn a provozován přes servermania spolu s FAST 3.1.3e, veřejná IP, nasměrované porty 2350,3450,5225 na komunikaci jak TCP tak UDP. Server běhá ale nemůžu dojít na dvě věci:
1) rekordy
ten fast když se spustí a rozjede se do dosovské okno tak asi uprostřed se chce někam přihlašovat a píše že má špatné heslo ale nevím kam ho zadat, prolezl jsem všechna php ale nikde nic, tady je ta hláška:

[01/21,11:55:46] ************* (db.0) *************
[01/21,11:55:46] *** Dataserver connection on Dedimania ...
*****
* Try connection on http://dedimania.net:8001/Dedimania ...
[01/21,11:55:47] Webaccess(dedimania.net:8001): send: deflate, receive: deflate
[01/21,11:55:47] Webaccess(dedimania.net:8001): [OPENED,DONE]: 0.071 / 0.000 / 0.645 (0.645) / 1 [1638,750]
!!!!!!
!!!!!! Connection Error !!!!!!
Warning in rpc.php(170): AuthWarning:
Warning in check_login_tm.php(90): Bad TMN Password for login 60seconds !
Error in method_handler.php(191): Not Authenticated
!!!!!!
[01/21,11:55:47] ------------- (db.0) -------------

musím se někde registrovat ? a někam zadávat login a pass na ty rekordy nebo jak to funguje ?
Pročetl jsem celé forum ale co se týká rekordů je tam jen navod na starší verzi která s touto nekoresponduje.

2) chci zakázat VOTE a nevím kde to vypnout
jde o to vote normálního hráče když dá ESC a pak ADVANCE... a pak VOTE RESTART a VOTE NEXT CH. - chtěl bych to tak jak je to třeba na PařbaNadeo kde to je šedé a není možnost to vybrat.

Předem díky za rady. Dušan.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.01.2008, 9:54:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
1) fast si bere heslo z configurace serveru .. jestli ho spoustis Servermanii, nasmeruj fast na soubor, co vytvorila Servermania.

2) nastav vote ratio na 0%

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.01.2008, 10:47:06 
Offline

Registrován: úte 08.01.2008, 11:09:48
Příspěvky: 9
Bydliště: Znojmo
Paris69 píše:
1) fast si bere heslo z configurace serveru .. jestli ho spoustis Servermanii, nasmeruj fast na soubor, co vytvorila Servermania.

2) nastav vote ratio na 0%


za to rátio díky ale k bodu 1) nasměrovaný by to mělo být
tady částečný výpis bat souboru kterým fast spouštím:

"php5\php5.exe" fast.php SM_serv_1.cfg update_stop10
set INSTPHP=C:\tmds\php5

a ten SM_serv_1.cfg je ze servermania

Předem díky za rady. Dušan

___________________________________________________________

Takže vše vyřešeno:
Bylo to špatně regnutým účtem u TMN. Vytvořil jsem novej a hned to šlapalo.
btw. to ratio nebylo 0 ale 100 :-) ale to je skoro jedno důležitější bylo kde to hledat.

Diky Dušan


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.01.2008, 8:40:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
jj. dobre. (sry za 0% ... si vsechno nepamatuju presne :) )

---

hele - jeste dotazek ... co tam dela to "set INSTPHP=C:\tmds\php5"?
slig prece php pribalil do /php (i to tak spoustis ... v tom "php5\php5.exe" fast.php......).

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz