TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 13.07.2020, 5:15:19

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: |TMn|DS Server
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2007, 13:51:19 
Offline

Registrován: stř 12.12.2007, 16:50:24
Příspěvky: 54
Zdravím všechny mám jednu otázečku u DS serveru
1) Je důležité mít veřejnou IP adresu já mám nový PC a ted to nwm jak zjistit tzn. Jak mám zjistit jestli mám veřejnou IP ?
2) Vkládám soubor dedicated.cfg -
    <xml>

    <dedicated>
    <authorization_levels>
    <level>
    <name>SuperAdmin</name>
    <password>SuperAdmin</password>
    </level>
    <level>
    <name>Admin</name>
    <password>Admin</password>
    </level>
    <level>
    <name>User</name>
    <password>User</password>
    </level>
    </authorization_levels>

    <masterserver_account>
    <login>smile66</login>
    <password>me heslo nezveřejnuji</password>
    <nation>cze</nation>
    </masterserver_account>

    <server_options>
    <name>Minitracks</name>
    <comment>Hev fan !</comment>
    <max_players>50</max_players>
    <password></password>
    <max_spectators>10</max_spectators>
    <password_spectator></password_spectator>
    <ladder_mode>normal</ladder_mode> // value between 'inactive', 'normal' and 'forced' (or '0', '1', '2')
    <enable_p2p_upload>True</enable_p2p_upload>
    <enable_p2p_download>True</enable_p2p_download>
    <callvote_timeout>60000</callvote_timeout>
    <callvote_ratio>0.5</callvote_ratio>
    <allow_challenge_download>True</allow_challenge_download>
    </server_options>

    <system_config>
    <connection_type>DSL_16384_4096</connection_type>
    <server_port>2350</server_port>
    <server_p2p_port>3450</server_p2p_port>
    <client_port>0</client_port>
    <xmlrpc_port>5000</xmlrpc_port>
    <xmlrpc_allowremote>False</xmlrpc_allowremote> // if you specify an ip adress here, it'll be the only accepted adress. this will improve security.
    <bind_ip_address></bind_ip_address>
    <force_ip_address></force_ip_address>
    <use_proxy>False</use_proxy>
    <proxy_login></proxy_login>
    <proxy_password></proxy_password>
    <blacklist_url></blacklist_url>
    </system_config>
    </dedicated>

3)K problému - založím si server vše klape (server spouštím přes ServerMania) ale server se nezobrazí Proč ? Také přikládám obrázky Programu ServerMania jak to tam mám nastavené
http://www.road-tmn.wz.cz/1obr.jpghttp://www.road-tmn.wz.cz/2obr.jpg
Doporučuji přiblížit :P :D Kdbyste něco potřebovali stačí napsat doplním..Jo a nevím jak se otevírají porty a jak se presmerovaji ... Pokud je to nutné potřebuji to také vědět

Děkuji Feri


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2007, 13:59:16 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
1. Je to nutne. Sdeli ti to poskytovatel internetoveho pripojeni
2. tvuj cfg jsem videl uz vickrat i vypis z logu jsou ok
3.K tomu nezobrazeni ti jen zopakuju co jsem ti rekni na icq. a) Nesmis pouzivat svuj herni acc. b) jestli ho nemuzes najit zadej si ho do buddy listu a mas ho hned 3) Server musi mit jmeno, ale to uz ma viz 2.

Otevreni/presmerovani portu kompletne zalezi na com co mas za software/hardware. Urcite se podivej do nastaveni firewalu a s presmerovani si urcite poradis az se mrknes sem: http://portforward.com/routers.htm

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2007, 14:10:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14.04.2007, 17:34:23
Příspěvky: 750
a ještě jestli sis dělal acc kvůli tomu serveru tak jseš si jistej že si adl cze národnost??jinak by moh bejt v jiný zemi

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2007, 14:12:21 
Offline

Registrován: stř 12.12.2007, 16:50:24
Příspěvky: 54
Tom.CZ.73 píše:
1. Je to nutne. Sdeli ti to poskytovatel internetoveho pripojeni
2. tvuj cfg jsem videl uz vickrat i vypis z logu jsou ok
3.K tomu nezobrazeni ti jen zopakuju co jsem ti rekni na icq. a) Nesmis pouzivat svuj herni acc. b) jestli ho nemuzes najit zadej si ho do buddy listu a mas ho hned 3) Server musi mit jmeno, ale to uz ma viz 2.

Otevreni/presmerovani portu kompletne zalezi na com co mas za software/hardware. Urcite se podivej do nastaveni firewalu a s presmerovani si urcite poradis az se mrknes sem: http://portforward.com/routers.htm

Takže buddy list na TmN.com to si mi již zdělil přes ICQ :) mno sam o5 dávám obrázek kde se mužeš podívat jak vypadá muj List když je spuštěný server - http://www.road-tmn.wz.cz/XXl.bmp Nebo jsem zase něco blbě pochopil :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2007, 14:17:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14.04.2007, 17:34:23
Příspěvky: 750
připadá mi to že ten tvůj login používáš nahraní podle ranku atd..na server musíš mít speciální acc kterej nebudeš používat jenom na ten server..myslim že si to pochopil dobře a když tam napíšeš login toho acc na server tak by si tam měl mít u toho šedou těčku jako že je online..jestli sem to dobře pochopil i já

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2007, 14:58:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
feri: ja v tom, co pises, vidim zasadni "divnost":

ty editujes dedicated.cfg a pritom rikas, ze "server spouštím přes ServerMania"

to je divny ne? (servermania rozhodne necte z dedicated.cfg)

---

btw, taky bych chtel doma 16 Mbit linku.
<connection_type>DSL_16384_4096</connection_type>
kolik za ni platis?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2007, 16:07:15 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Dobry postrech Parisi :oops:
Feri podle toho co si mi napsal tak mas net u HvFree.net a tz nemas verejnou ip a server tedy nikdy zaklad nebudes moct na svem pc :?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2007, 16:10:04 
Offline

Registrován: stř 12.12.2007, 16:50:24
Příspěvky: 54
Paris69 píše:
feri: ja v tom, co pises, vidim zasadni "divnost":

ty editujes dedicated.cfg a pritom rikas, ze "server spouštím přes ServerMania"

to je divny ne? (servermania rozhodne necte z dedicated.cfg)

---

btw, taky bych chtel doma 16 Mbit linku.
<connection_type>DSL_16384_4096</connection_type>
kolik za ni platis?
:) 250 K :) ale mě to stačí :) Jo a víš ono to je tak že já nejdříve měl dedicated a potom sem našel program ManiaServer takže to je jedno :) Server pakčí s chybou 10061 :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz