TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 24.11.2017, 15:39:22

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skill points a oficialní časy
PříspěvekNapsal: pát 16.09.2011, 9:53:15 
Offline

Registrován: pát 16.09.2011, 9:49:20
Příspěvky: 3
Poraďte prosím, jak v solo hře spustit jízdu v ofiálním modu. Pořád mi to jezdí tréningy, medailí mám už vyježděných spoustu. Nikde nemůžu manual pro Canyon, hraju tuhle hru poprvé. (V multiplayer mi body za závody naskakují bez problémů) Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skill points a oficialní časy
PříspěvekNapsal: pát 16.09.2011, 11:33:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 11.01.2008, 9:20:30
Příspěvky: 64
Bydliště: Hradec Králové
No oficialni jizdu mi to vzdy po uplynuti nejaky doby (5 minut?) nabidne samo. Po projeti cilem - dokonceni trate. Budto chci a nebo odmitnu a budu trenovat dal. V takovym pripade muzu oficialni asi za minutu (opet se nabidka objevi po projeti cilem).
Ovsem trosicku me zklamalo, ze to nefunguje jako u TMu, kde sem si mohl za poplatek spustit oficialni jizdu sam. Nebo to jde i tady a sem jen slepej? Takle to je docela na prd. Cekam 5 minut a kdyz uz muzu tak nekde tuknu (se obcas stane kdyz chce clovek mit slusnej cas) a zas musim cekat 5 minut. Chtel sem trochu pohonit zebricek, ale kdyz sem todle zjistil tak sem hru znechucene vypnul :P

_________________
"Realita je jen iluze způsobená nedostatkem alkoholu v krvi."
[img]http://sign.tm-ladder.com/Amt0AGN2AD.png[/img]
[img]http://usdmania.eu/+/tmscript/splayer2_41_majla.png[/img]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skill points a oficialní časy
PříspěvekNapsal: pát 16.09.2011, 14:09:57 
Offline

Registrován: pát 16.09.2011, 9:49:20
Příspěvky: 3
Díky moc, tak to mě buď taky šálí slepota, protože po závodu mi to nabídne co pamatuju max dotaz, jestli se chci vylepšit (a jdu znovu do závodu), nebo když překonám stříbrnou medaily, tak je dotaz, jestli chci zkusit jet o zlatou.
Ale někde jsem četl, že v minulé TM se skill počítal jen v případě, že v průběhu závodu nekliknul na backspace (restart po nějakém karambolu), akceptované bylo pouze Enter návrat na poslední checkpoint.

Já když jezdím na medaile, tak samozřejmě po každém detailu restartuju, protože tu jízdu už nemá cenu dojíždět. Tak jestli to ještě nebude souviset s tímto - schválně to zkusím jezdit chvíli na čisto, jestli se mi hláška taky objeví - 5 minut není dloho na otestování :-)

Ale ten nedohledatelný manuál ke hře mě fakt zaráží, ne každá věc je člověkovi jasná od pohledu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skill points a oficialní časy
PříspěvekNapsal: pát 16.09.2011, 14:25:29 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
mast : ty máš problém v tom že nemáš zlatou medaili .... oficiální čas a tréninkový čas se ti objeví až po dojetí mapy na zlatou medaili, mám teda pocit že to tak je

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skill points a oficialní časy
PříspěvekNapsal: pát 16.09.2011, 14:32:41 
Offline

Registrován: pát 16.09.2011, 9:49:20
Příspěvky: 3
to jhs: taky vyzkouším, Axx tratě mám zlaté komplet, 8SP se objevilo jen u jediné z nich, ostatní jsou pořád neoficiální. Ofiko čas přidělený u té A09 je hluboko pod bronzovou medailý, i když tam mám zlatou, tak netuším, kdy jsem ho tam nevědomky zajel.
Ale máš pravdu, že po zlatu jsem se už na stejnou trať nevracel a šel jsem dál.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skill points a oficialní časy
PříspěvekNapsal: pát 16.09.2011, 14:46:29 
Offline

Registrován: pon 11.06.2007, 9:11:35
Příspěvky: 81
je to tak jak pisal jhs musis mat zlatu potom mozes ist oficial a tych 5 minut je otras vela ludi sa na to stazuje ale najdu sa aj taky co to obhajuju co nechapem :roll: na maniaplanet fore sa kecalo o tom ze takto je to lepsie preto ze ked to bolo na medaky tak tych si mal malo a ked dosli tak si oficial ani nemohol ist a musel si cakat pokial si nasporis a dalo so to pominat hooodne rychlo :-) teraz je to zadarmo ale aby som po naburani cakal 5 min na to sa mozem ... :wink: cele je to o tom ze furt naky ludia mrncia ze je nieco nespravodlive ze ten ma viac casu a ten zas ne ja by som nechal pre mne za mna offi casy aj kazdy sak co je na tom aspon mozes hrat a nie aby ta nieco obmedzovalo lenze na toto ti povedia ty co furt mrncia ze je to nespravodlive lebo sa ti to potom moze podarit zajst dobry cas nahodou tak aka je tu logika mno :-) proste ked to niekto nevie tak tu trat moze ist aj milion krat a neda napr top 10 cas ani keby sa ... tak nechapem o co tu furt niekomu ide :-)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skill points a oficialní časy
PříspěvekNapsal: pát 16.09.2011, 18:05:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 11.01.2008, 9:20:30
Příspěvky: 64
Bydliště: Hradec Králové
Jo, tak to me nenapadlo ze nemas zlatou medaily, pak je to jasny :wink:
Kazda jizda oficialni by asi taky nebylo uplne to pravy orechovy, ale porad lepsi reseni nez to co je tedka. Spousta lidi co by se do toho normalne zapojila se na to vyprdne. Cekat 5 minut kuli jednomu blbymu tuknuti. Aspon to mohli zkombinovat... Kdyz nemas cim platit tak si pockas, kdyz mas tak cekat nemusis. Skoda no.

_________________
"Realita je jen iluze způsobená nedostatkem alkoholu v krvi."
[img]http://sign.tm-ladder.com/Amt0AGN2AD.png[/img]
[img]http://usdmania.eu/+/tmscript/splayer2_41_majla.png[/img]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skill points a oficialní časy
PříspěvekNapsal: pát 16.09.2011, 18:50:08 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
mailothedog píše:
Jo, tak to me nenapadlo ze nemas zlatou medaily, pak je to jasny :wink:
Kazda jizda oficialni by asi taky nebylo uplne to pravy orechovy, ale porad lepsi reseni nez to co je tedka. Spousta lidi co by se do toho normalne zapojila se na to vyprdne. Cekat 5 minut kuli jednomu blbymu tuknuti. Aspon to mohli zkombinovat... Kdyz nemas cim platit tak si pockas, kdyz mas tak cekat nemusis. Skoda no.

to mi příde jako super nápad ... ale možná bych to vylepšil ... sám by sis nastavil minimum planets a potom by bylo tech 5 minut ..... praxe-> ... mám 2000 P .. nastavil jsem si dolní hranici P na 300 (aby mi v případě na něco nákí ty planets zůstali) odehraju oficiální časy a budu mít 300 P.( ta dolní hranice) tedka mě to nepustí za ty Planets ale už to bude na ten čas.( 5 minut). ....

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skill points a oficialní časy
PříspěvekNapsal: sob 17.09.2011, 9:55:50 
Offline

Registrován: pon 11.06.2007, 9:11:35
Příspěvky: 81
Tiez mi to pride ako dobry napad :wink: ale trebalo by to skor napisat sem http://forum.maniaplanet.com/viewtopic.php?f=28&t=5575 a sem http://forum.maniaplanet.com/viewtopic.php?f=293&t=5508 nech si to precita aj niekto z nadea :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skill points a oficialní časy
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2011, 9:19:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 11.01.2008, 9:20:30
Příspěvky: 64
Bydliště: Hradec Králové
No neco sem tam teda sesmolil, ale necekam ze se neco zmeni :lol:

_________________
"Realita je jen iluze způsobená nedostatkem alkoholu v krvi."
[img]http://sign.tm-ladder.com/Amt0AGN2AD.png[/img]
[img]http://usdmania.eu/+/tmscript/splayer2_41_majla.png[/img]


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz