TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 24.11.2017, 15:32:28

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kam vložit stažené mapy
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2011, 13:13:05 
Offline

Registrován: stř 30.06.2010, 21:53:18
Příspěvky: 14
Ahoj všem,
když si stáhnu mapy a k tomu Locator, kam to mám vložit, aby to chodilo. Cpu to do Maps, My Maps a nějak se mi to nedaří spustit. Jak přesně na to?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kam vložit stažené mapy
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2011, 15:43:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 11.01.2008, 9:20:30
Příspěvky: 64
Bydliště: Hradec Králové
Dokumenty - Trackmania 2 - Maps Zde je muzes vlozit nebo vytvorit libovolnou slozku a ulozit v ni. Teoreticky ale muzes tu mapu mit ulozenou kdekoli v pc.
Faktem je, ze ve hre mi nejak schazi moznost "Prochazet" ve volbe "Jeden hrac". Takze jedina cesta jak si mapu zahrat offline je editor trati. Pokud je zamcena tak mas asi smulu.

edit: A nebo si muzes spustit vlastni server. ( Vice hracu - Vytvorit) Sice se na tebe nikdo nepripoji pokud nemas verejnou ip ale aspon si tu mapu zahrajes.

btw pred tim sem to nekoumal, ale taky by me zajmalo proc tam to "prochazet" vlastne chybi :lol:

_________________
"Realita je jen iluze způsobená nedostatkem alkoholu v krvi."
[img]http://sign.tm-ladder.com/Amt0AGN2AD.png[/img]
[img]http://usdmania.eu/+/tmscript/splayer2_41_majla.png[/img]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kam vložit stažené mapy
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2011, 15:51:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 11.01.2008, 9:20:30
Příspěvky: 64
Bydliště: Hradec Králové
Tak uz sem to nasel :lol:

V hlavnim menu v levo: Local play - Single mapa - po kliknuti se ti zobrazi prohlizec slozky My Maps. Pak uz jen najit tu spravnou slozku a mapu :wink:

_________________
"Realita je jen iluze způsobená nedostatkem alkoholu v krvi."
[img]http://sign.tm-ladder.com/Amt0AGN2AD.png[/img]
[img]http://usdmania.eu/+/tmscript/splayer2_41_majla.png[/img]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kam vložit stažené mapy
PříspěvekNapsal: pát 23.09.2011, 9:50:01 
Offline

Registrován: stř 30.06.2010, 21:53:18
Příspěvky: 14
JJ, to vím. Ale ty mapy kde je mám uložený nejdou spustit. Poklepu jak na mapu, tak na locator, nechodí. Něco dělám blbě, jen nevím co...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kam vložit stažené mapy
PříspěvekNapsal: pát 23.09.2011, 10:34:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
mapy a lokator?

nestahnuls nahodou mody?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kam vložit stažené mapy
PříspěvekNapsal: pát 23.09.2011, 11:43:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 11.01.2008, 9:20:30
Příspěvky: 64
Bydliště: Hradec Králové
Ha, lokator. To mi uniklo :) No tak to asi nemas stazenou mapu... Budto ten mod jak rika Paris nebo neco uplne jinyho. Tak je potreba to identifikovat... Jak je to velky, celej nazev souboru, popripade odkud si to stahl.

_________________
"Realita je jen iluze způsobená nedostatkem alkoholu v krvi."
[img]http://sign.tm-ladder.com/Amt0AGN2AD.png[/img]
[img]http://usdmania.eu/+/tmscript/splayer2_41_majla.png[/img]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kam vložit stažené mapy
PříspěvekNapsal: pon 26.09.2011, 7:17:20 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
staré mapy měly jinou příponu
v TM2 lze zvolit umístění adresářů pro "Data uživatele" a "Společná data" (User data / Common data) tj je třeba si uvědomit, pokud jsi je při instalaci nechal dát jinam kde je máš uložené

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kam vložit stažené mapy
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011, 17:14:01 
Offline

Registrován: stř 30.06.2010, 21:53:18
Příspěvky: 14
TAk to jsem opravdu stáhnul mody. Můžete mě vysvětlit, jaký je rozdím mezi staženou mapou a modem a jestli si to zahraju?
Stahoval jsem to tady:
http://www.maniapark.com/liste_mod.php#mod
Na obrázcích to vypadá parádně, ještě si to nějak zajezdit...
S tím souvisí další otázka, kde se daj stáhnout mapy?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kam vložit stažené mapy
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011, 17:29:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
http://tm.mania-exchange.com/

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz