čau, chtěl bych poprosit o nějakou radu či řešení. Jednou už jsem sem psal podobné téma, a nic nepomohlo, tak to zkusím teď. Hra se mi kousá. Hra se mi nejvíce zasekává v okamžiku přechodu map, a nebo např. když v módu tým se dojede round, naskočí tabulka s výsledkem, a pak se hra vrací na start nového roundu a v tom okamžiku se mi sekne. Hru je nutno vypnout přes Správce úloh. Už jsem to diskutoval s pár lidmi. Pravidelně kontroluju počítač antivirem, defragmentuju, atd. věci u správce win7. MP jsem zkoušel i reinstalovat, nepomohlo. Reinstaloval jsem win7 a taktéž to nepomohlo. Mám stáhlé nejnovější aktualizace. grafické ovladače atd. rovněž. Procesor mi běží na 40%, takže tam problém nebude. Detaily mám snížené tak, abych aspoň viděl normální hrany atd. Můj notebook : Lenovo IdeaPad G560: procesor: intel core i5(2,53 GHz), grafárna: NVidia GeForce 310M,RAM 4 GB.
Prosím o jakoukoli radu, jelikož se mi to stává od vydání bety3. Někdy se mi to stane kolikrát za den, někdy vůbec. A už mě to dost štve, jelikož v TNC1/TWL1 mi to občas spadne a tím vyhodím z tempa celý tým. A notebook nemám špatný, tak nevím co je za problém.
Díky za rady a odpovědi, CZM°JHS
_________________ JHS fun!!! gamepad !!!
|