TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je sob 18.08.2018, 13:29:19

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 89 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.08.2008, 19:33:56 
Offline

Registrován: úte 15.07.2008, 17:12:56
Příspěvky: 217
Bydliště: Na soukromé dotazy neodpovídám, ještě byste mne vyloupili.
Citace:
ehm help please když dám login nebo dvakrát kliknu na svou vytvořenou kolekci kterou sem vytvoři podle navodu tak to chvilku přežvikuje a pak mi vyskočí "Network error: No route to host"

---------------------
Pokud mam pravdu melo by to prezvykovat a psat tam Searching for host po chvili chybna hlaska Network error: No route to host 2 moznosti OK nebo Reconnect takže
1) Mas blbe nahozeny server u PIPNI.cz ono to nekdy pise ze to de ale nejde :-D
2) Mas blbe vyplnenou napr IP adresu nebo Heslo v Cofingu

Citace:
protože pokud sme to pochopil tu už se pracuje v putty tak jo vyplnil jsem to. napsla jsme tam ip adresu ale pořád to pípá že mám ještě něco vyplnit. nemám vypnit to save sessions?

a tet mám v té tabulce dole tu ip adresu a login a když na to 2x klepnu otevře se mi černá tabulka kde nejde psát a a nic ....help


Budu to muset nějak upravit no divej normálně najdí cestu k souboru Putty.exe, který jsi stáhla no potvrd to a ted klikni na poolozku (-) Session Nahore je tady radek nad kerym je napsany Host name (or IP adress) tak zkopíruj tu vypůjčenou IP adresu a vlož ju do toho rámečku a
púak je tam dalsi je nad nim napsane Saved Sessions napis tam napr. Server klikni na Save a nize by se ti mela zobrazit ta kolekce klikni 2x a pak se ti zobrazi cerny okno a bude to uz vypisovat login as : ______ a tam napises misto ______ = root tj.: login as : root

_________________
OS - Windows 7 Ultimate N 64-bit CPU - Amd Phenom II X4 955 @ 3.2 GhZ VGA - GIGABYTE RADEON HD 5850 @ 775/1125/1GB MB - Asus M4A78 RAM - 2x 2GhZ DDR II 800MhZ
Zdroj -
Seasonic 500W 80+ Case - CoolerMaster Elite 335


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.08.2008, 20:36:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26.02.2008, 21:12:22
Příspěvky: 753
Bydliště: Rataje 138
ehm tak sem dal všecko dobře už sem se skoro i přihlásil chtělo to po mě host name tak sem dal tu IP no a pak sem dal heslo a ono to psalo "Access denied" i na WinSCP i v Putty.exe heslo mám dobře skoušel sem to 50x ale nešlo to


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 09.08.2008, 18:10:43 
Offline

Registrován: úte 15.07.2008, 17:12:56
Příspěvky: 217
Bydliště: Na soukromé dotazy neodpovídám, ještě byste mne vyloupili.
HOLI píše:
ehm tak sem dal všecko dobře už sem se skoro i přihlásil chtělo to po mě host name tak sem dal tu IP no a pak sem dal heslo a ono to psalo "Access denied" i na WinSCP i v Putty.exe heslo mám dobře skoušel sem to 50x ale nešlo to

Tak to fgakt nevim co s tim MAGNAT help :-D Nespletl sisi nulu s ocek ? V nejakem fontu to je stejne... inak velikost pismen ?? IP adresa je v poradku ? udelej Screen jak to mas vyplnene :) jinak u putty jak se prihlesujes musis napsat LOGIN AS: root

_________________
OS - Windows 7 Ultimate N 64-bit CPU - Amd Phenom II X4 955 @ 3.2 GhZ VGA - GIGABYTE RADEON HD 5850 @ 775/1125/1GB MB - Asus M4A78 RAM - 2x 2GhZ DDR II 800MhZ
Zdroj -
Seasonic 500W 80+ Case - CoolerMaster Elite 335


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 09.08.2008, 19:01:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26.02.2008, 21:12:22
Příspěvky: 753
Bydliště: Rataje 138
jj poky hodím screen



EDIT:tady je

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 09.08.2008, 20:04:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
u WinScp misto toho tviho mena musis dat root
zbytek nevim

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 09.08.2008, 21:19:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26.02.2008, 21:12:22
Příspěvky: 753
Bydliště: Rataje 138
no on mámv manualu napsané root ale musíš se podívat do slovníku
http://www.tmserver.unas.cz/nev/slovnik.php tam je napsané co to znamená jmeno se kterým se přihlašujete na linux nebo do programu putty nebo WinSCP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 10.08.2008, 18:39:22 
Offline

Registrován: úte 15.07.2008, 17:12:56
Příspěvky: 217
Bydliště: Na soukromé dotazy neodpovídám, ještě byste mne vyloupili.
No ja nadelam screeny jak to ma byt dnes uz musim jit :cry: zitra dodam slibuji :wink:

Jinak
Winscp - vplnovani udaju - User name - root
Putty - prihlaseni - login as: - root

:idea: Tve prihlasovaci jmeno u PIPNI.cz coz je holi nepouzivas "root" je zastupce tveho jmena a jediny nazev pod kerym se muzes prihlasit :idea:

Edit tu je obrázek :idea: Obrázek přidán na server :idea:


Obrázek

_________________
OS - Windows 7 Ultimate N 64-bit CPU - Amd Phenom II X4 955 @ 3.2 GhZ VGA - GIGABYTE RADEON HD 5850 @ 775/1125/1GB MB - Asus M4A78 RAM - 2x 2GhZ DDR II 800MhZ
Zdroj -
Seasonic 500W 80+ Case - CoolerMaster Elite 335


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 11.08.2008, 17:18:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26.02.2008, 21:12:22
Příspěvky: 753
Bydliště: Rataje 138
jj ale pořád mi to píše acces denied a heslo i IP sem kontrolovat snad 100x


edit: když to skusim v putty 2x tak mi to napíe toto''Server sent dissconect message type 2´(SSH_DISSCONECT_PROTOCOL_ERROR)"Too many authentication failures for root"''


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12.08.2008, 18:20:47 
Offline

Registrován: úte 15.07.2008, 17:12:56
Příspěvky: 217
Bydliště: Na soukromé dotazy neodpovídám, ještě byste mne vyloupili.
HOLI píše:
jj ale pořád mi to píše acces denied a heslo i IP sem kontrolovat snad 100x


edit: když to skusim v putty 2x tak mi to napíe toto''Server sent dissconect message type 2´(SSH_DISSCONECT_PROTOCOL_ERROR)"Too many authentication failures for root"''


Pockat WinSCP funguje nebo ne ? Skoušel jsi restartovat server ?
Jinak pokud si přeložíš tu hlášku
"Too many authentication failures for root" =>
"Rovněž hodně chybných pokusů o přístup k root(u)"
Jedině mě napadá že zadáváš blbě heslo :-/ (píšeš správně velký znaky ? asi jo že to nebude problém :))

Počkat až ted mi neco docvaklo tobě to píše když se odpojuješ nebo kdy popiš situaci o linuxu toho moc nevím tak se poukouším pomoct co nejvíc :lol:

Help by MAGNAT :
Linux se po 3 poksech blokne a dalsi 3 pokusy povoli az za 15 minut

_________________
OS - Windows 7 Ultimate N 64-bit CPU - Amd Phenom II X4 955 @ 3.2 GhZ VGA - GIGABYTE RADEON HD 5850 @ 775/1125/1GB MB - Asus M4A78 RAM - 2x 2GhZ DDR II 800MhZ
Zdroj -
Seasonic 500W 80+ Case - CoolerMaster Elite 335


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12.08.2008, 20:46:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26.02.2008, 21:12:22
Příspěvky: 753
Bydliště: Rataje 138
no rpostě zakládám ten server takže když se snažím přihlásit server sem restartovar 3x a heslo sem skoušel dat 10x prostě to nejde já sepřes to přihlášení eště nedostal nejde to prostě


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 13.08.2008, 5:32:29 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
Udělat takhle přehlednej návod sám ze svý iniciativy.. smekám klobouk. Dokonce i pěkně propracovanej
Ale jak sem vyčetl a i slyšel od několika lidí pipni sice zdarma, ale jinak je to jeden velkej problém. Taky si radši nějakou tu babku zaplatím a mám to na placeným hostingu téměř bez práce.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 13.08.2008, 11:04:32 
Offline

Registrován: úte 15.07.2008, 17:12:56
Příspěvky: 217
Bydliště: Na soukromé dotazy neodpovídám, ještě byste mne vyloupili.
komarsz píše:
Udělat takhle přehlednej návod sám ze svý iniciativy.. smekám klobouk. Dokonce i pěkně propracovanej
Ale jak sem vyčetl a i slyšel od několika lidí pipni sice zdarma, ale jinak je to jeden velkej problém. Taky si radši nějakou tu babku zaplatím a mám to na placeným hostingu téměř bez práce.


Naprostot souhlásím ale jsou lidi jako co co nechtěj platit :lol: HOLI my ICQ 217825559 Dáš mi informace o uctu podivam se kde je chyba ;)

_________________
OS - Windows 7 Ultimate N 64-bit CPU - Amd Phenom II X4 955 @ 3.2 GhZ VGA - GIGABYTE RADEON HD 5850 @ 775/1125/1GB MB - Asus M4A78 RAM - 2x 2GhZ DDR II 800MhZ
Zdroj -
Seasonic 500W 80+ Case - CoolerMaster Elite 335


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 14.08.2008, 14:37:37 
Offline

Registrován: úte 15.07.2008, 17:12:56
Příspěvky: 217
Bydliště: Na soukromé dotazy neodpovídám, ještě byste mne vyloupili.
:idea: Problém vyřešen :idea:

Pokud si změníte heslo změní swe vám pouzek k přístupu k administraci nikoli k připojení na server

_________________
OS - Windows 7 Ultimate N 64-bit CPU - Amd Phenom II X4 955 @ 3.2 GhZ VGA - GIGABYTE RADEON HD 5850 @ 775/1125/1GB MB - Asus M4A78 RAM - 2x 2GhZ DDR II 800MhZ
Zdroj -
Seasonic 500W 80+ Case - CoolerMaster Elite 335


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 24.08.2008, 10:50:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 20.08.2007, 14:30:59
Příspěvky: 9
Bydliště: Jablonec n. N. (CZE)
http://www.tmserver.unas.cz/nev/step2b.php

<callvote_timeout>Déla hlasování v sekundách... 10 000= 10 sekund 60 000 = 1 minuta </callvotetimeout>

Tak pokud nebudu hledět ba pravopis, tak je tu jedna chybka. Délka hlasování se asi opravdu NEbude zadávat v SEKUND

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.08.2008, 9:34:26 
Offline

Registrován: úte 15.07.2008, 17:12:56
Příspěvky: 217
Bydliště: Na soukromé dotazy neodpovídám, ještě byste mne vyloupili.
jo je to v miliseknudách to jsem se spletel ale když zadáš juá nevím 61 213 tak ti to zaokrouhlí na 61 000 tj 1 minuta 1 sekunda takze to zase takovy vyznam nema u procent nemas pravdu 0.51 je - 51 % lidi co musi dat F1 neboli Ano 1.00 % znamená že všichni takže v tom se mýlíš :)

Jinak díky za popichování jaks to nazval uz sem to opravil ;)

_________________
OS - Windows 7 Ultimate N 64-bit CPU - Amd Phenom II X4 955 @ 3.2 GhZ VGA - GIGABYTE RADEON HD 5850 @ 775/1125/1GB MB - Asus M4A78 RAM - 2x 2GhZ DDR II 800MhZ
Zdroj -
Seasonic 500W 80+ Case - CoolerMaster Elite 335


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 89 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz