TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 25.02.2018, 12:16:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 89 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 08.12.2008, 15:49:25 
Offline

Registrován: ned 07.12.2008, 15:04:39
Příspěvky: 9
ok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 05.01.2009, 15:24:38 
Offline

Registrován: sob 22.11.2008, 19:58:35
Příspěvky: 9
pipni už zase povolili verzi START, takže je to zadarmo

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 23:10:24 
Offline

Registrován: ned 11.01.2009, 23:07:47
Příspěvky: 5
v kroku 2a kde sa stahuje server adresa nieje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 23:41:16 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Mezinarodni forum je docasne offline. Linky ma zde:
http://www.trackmania.com/fr/forum/view ... hp?t=26604

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 12.01.2009, 18:04:37 
Offline

Registrován: ned 11.01.2009, 23:07:47
Příspěvky: 5
WinSCP → Server → GameData → Cofing → dedicated_cfg.txt
Nemozem nikde v tomto programe (WinSCP) najst server a dal mam ho zapnuty ako "Total Comander" a k suboru dedicated_cfg.txt sa nemozem dostat.

Help me uz som tak daleko.... :-D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 12.01.2009, 18:21:47 
Offline

Registrován: ned 11.01.2009, 23:07:47
Příspěvky: 5
Spustil som ten TrackmaniaServer_2008-12-05 co so stiahol znova spustil WinSCP a objavil sa mi tam aj Server takze diki uz som tam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 12.01.2009, 18:38:37 
Offline

Registrován: ned 11.01.2009, 23:07:47
Příspěvky: 5
Má to být TmNF server ikona TmNF a tam Nastavení → Profil |Použít více profilů| → Uložit a teď klikněte na Hrát
Vytvořit nový účet → Vytvořit nový účet → »IMG«... Vypl


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 12.01.2009, 18:41:36 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Ty to pises tak slozite a ty triple posty, proc to ? Edit, smazat....

Serverovy login na TMuf si muzes zalozit na player page:
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=233

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 12.01.2009, 18:50:28 
Offline

Registrován: ned 11.01.2009, 23:07:47
Příspěvky: 5
Sorry ale nerozumiem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 12.01.2009, 19:08:09 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
No tam je popsany nesmysl. Kdyz chces TMuf server, tak ho nelze vytvorit ve hre, ale musis to udelat v player page-dedicated server

Nenapsal jsi, pro jako hru server zakladas, ale jestli pro Tmnf, tak to udelaj podle toho co je tam napsane a ano kdyz chces zalozit serverovy ucet, tak vyplnujes login pro budouci server.

Ono je to tezky, kdyz udas polovinu udaju a clovek si musi cucat z prstu jak on to asi ten tazajici myslel

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: čtv 19.02.2009, 15:45:54 
Offline

Registrován: úte 13.02.2007, 3:18:32
Příspěvky: 70
Jde mi o to aby to bylo neplacené klidně i mimo cze....potřeboval bych si na zkoušku vytvořit server a nemám dostatek strojů doma....pomůžete někdo? dík

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 19.02.2009, 15:53:43 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Muzu se zeptat zkousku ceho ? Pustit na chvili nekde server neni problem, otazka je co od nej ocekavas.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Chci to vyzkoušet jak to pošlape....
PříspěvekNapsal: čtv 19.02.2009, 16:03:56 
Offline

Registrován: úte 13.02.2007, 3:18:32
Příspěvky: 70
jestli to pojede dle mých představ, kolik lidí online je únosných aby to jelo jakž takž a hlavně si to chci vyzkoušet, jestli má do budoucna význam dělat vlastní server s vlastníma tratěma...myslím tím jako u sebe doma, že bych na to vyčlenil nějakou mašinu...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 19.02.2009, 16:21:10 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Tak ja ti klidne zalozim, ale na tobe bude sehnat lidi a s asecem nepocitej - max FAST. Mam ADSL 8192/512

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Chlapi. pomoc!!!
PříspěvekNapsal: pon 23.02.2009, 12:04:49 
Offline

Registrován: úte 13.02.2007, 3:18:32
Příspěvky: 70
Mužete mi pomoct s instalací serveru tmuf na Suse 10.3 stroj(mám veřejnou IP)?...Kdyby se našla nějaká dobrá duše která by udělala video tuts :idea: pro vytvoření dedikovaného tmuf serveru nebo i v textové formě na linux mašinu tak by to bylo supéééér!!!!!Když tak se ozvěte i na sz...dík :

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 89 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz