TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 22.07.2019, 2:10:38

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 89 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23.02.2009, 12:11:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
to se snad jen rozbali a spusti, ne? (a nastaveni je uplne stejne, jako v kteremkoliv navodu na dedicated.)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Nejsem zběhlý v těchto věcech...
PříspěvekNapsal: pon 23.02.2009, 13:00:45 
Offline

Registrován: úte 13.02.2007, 3:18:32
Příspěvky: 70
Tak se informuju :-( Nějaká podrobnější rada by nebyla? :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 23.02.2009, 15:07:11 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
stejné jak na win, jen místo TrackMania_Server.exe použiješ TrackMania_Server

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Turbodiesel
PříspěvekNapsal: pon 20.07.2009, 10:15:19 
Offline

Registrován: pon 20.07.2009, 10:10:42
Příspěvky: 1
Ahoj v prvom rade pekna stranka..je to vsetko jednoruche. :)

Robim server podla navodu http://www.tmserver.unas.cz a dostal som sa k problemu...na Pipni.cz neni Start server nevim ako co teraz :( su tam iba Expert, Advance, Hyper...co teraz?poradi niekto? vopred vdaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: WINDOWS 7
PříspěvekNapsal: sob 26.12.2009, 9:52:25 
Offline

Registrován: stř 29.07.2009, 8:52:06
Příspěvky: 22
Prosim jak mam najit u windows 7 v tom rozcesti ovladaci panely
ja tam sitova pripojeni vubec nemam pls poradte


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 26.12.2009, 10:30:46 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Start(jestli se tomu tak da rikat)-Ovladaci panely-Sit a internet

Co tam konkretne potrebujes ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 26.12.2009, 16:30:11 
Offline

Registrován: stř 29.07.2009, 8:52:06
Příspěvky: 22
Potrebuji tam zjistit jestli mam verejnou IP adresu
Jinak mam 7 zatim asi 3 dny takze se teprve ucim :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 26.12.2009, 16:33:44 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
To v Ovladacich panelech nezjistis. Nedavno jsme o tomhle diskutovali:
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.ph ... ght=#55951

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 21.08.2010, 7:38:22 
Offline

Registrován: úte 27.01.2009, 9:32:00
Příspěvky: 5
Mám server od fakaheda.
Potřeboval bych tam přidat loterii o coppers (na serveru již mám donate ) a taky možnost jak vsadit coppers hráč proti hráči.
Jestli někdo můžete pomoc jak, jaký a kam dám pluginy apod, budu vám moc vděčný. Sám to prostě neumím.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 21.08.2010, 9:21:13 
Offline

Registrován: pát 20.08.2010, 15:47:57
Příspěvky: 9
Vie tu niekto Pridat Local reccords alebo Dedimaniu na DS ???


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: ned 22.08.2010, 7:14:09 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Tady si urcite vyberes:
http://www.tm-forum.com/viewforum.php?f=28

Nejpouzivanejsi jsou (x)aseco a fast

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: ned 22.08.2010, 14:07:31 
Offline

Registrován: pát 20.08.2010, 15:47:57
Příspěvky: 9
MG! dik a snahu ale mne to nejde nema tu niektos erver cez Dedicated a dal tam dedimaniu ??? potrebujem podrobny navod dakujem


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: ned 22.08.2010, 14:27:45 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Min. návod na fast tu je

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 27.11.2010, 14:33:20 
Offline

Registrován: sob 27.11.2010, 14:29:58
Příspěvky: 3
mám takej malej velkej problém...
když mám zadat v putty příkaz ./RunTrackmaniaNations.sh tak mi to napíše permission denied.... přístup odepřen? co to má bejt?


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 27.11.2010, 22:45:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
dejf píše:
mám takej malej velkej problém...
když mám zadat v putty příkaz ./RunTrackmaniaNations.sh tak mi to napíše permission denied.... přístup odepřen? co to má bejt?

mas to pokazene...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 89 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz