TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 25.02.2018, 16:19:49

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 66 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06.03.2009, 16:20:28 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Custom data patri od dob TMu pouze do dokumentu.

Mozna kdyby jsi dal dwn link, tak by jsme ti mohli rict presne, co jsi udelal spatne

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: TAK A UZ TO MAM
PříspěvekNapsal: pát 06.03.2009, 16:28:56 
Offline

Registrován: stř 04.03.2009, 13:03:20
Příspěvky: 12
[b]TED VSICI POSLOUCHEJTE : NEVím JESTLI TO JDE OD Toma ALE JDE TO ODEMNE NA 100%.tady je návod.
Mě to jde takhle.Ten návod udělejte od Toma.Ale!!!!!!!!!!!!!! nedávejte to do dokumentů ale do nainstalované hry.V mém případě když mám TMUF .TrackMania United forever\GameData\Painter\Stickers\NAZEV-vaší-složky.Ted jak vám tom napsal tom to udělejte stim prográmkem.Pak z té složky-Stickers v dokumentech skopírujte to coste vytvořili v Stickers a dejte to do NAINSTALOVANé hry : TrackMania United forever\GameData\Painter\Stickers\NAZEV-vaší-složky a do vaší složky to skopírujte.ALE !!!!!Ten soubor Sticker ve vaší složce přejmenujte na Sticker.tga dejte ENTER a automaticky se vám ktomu dá přípona TGA.Vyskoušejte to podle mě.(nechci se frajeřit,ale přišel jsem na to sám a jde to podle mě ;).Prostě to udělejte podle toma,ale dejte to do te nainstalovane hry a za soubor Sticker v vaší složce napište .tga = výsledek Sticker.tga.;) fakt to skuste.Je to čerstvě odemně.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06.03.2009, 23:56:03 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Je to krásná slohovka, typograficky úplně špatně a co se týče informací o umístění souborů, tak také mimo mísu.
TrackMania Nations byla poslední, kdy se customdata ukládaly přímo do instalačního adresáře, od TMu se vše umisťuje do dokumentů. je to popsané i v manuálu hry a pokud to nehodláš dodržovat nemůžeš očekávat pomoc, když ti něco nepůjde.
RTFM rulez

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: :D
PříspěvekNapsal: sob 07.03.2009, 17:53:51 
Offline

Registrován: stř 04.03.2009, 13:03:20
Příspěvky: 12
:D tak jakto ze mi to jde??Ja vim je to spatne napsany ale kdyz mi to jde tak vcem je problem?v dokumentech mi to neslo
tak to aspon skus a jde to i tak...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 07.03.2009, 19:00:21 
Offline

Registrován: sob 10.02.2007, 19:51:24
Příspěvky: 176
Bydliště: u Brna
Ten návod co tu je funguje na 100%, pokud ti nefunguje jak je popsán je chyba někde mezi tvým kompem a tebou --> to že ti to funguje je sice super ,ale nemusíš k tomu paskvilu nabádat i ostatní !!!

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 07.03.2009, 19:26:25 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
@krypl85: To ze jsi se podelil o funkcni navod je sice spravne, ale jak rika Kocour, ten tvuj navod je paskvil. Nejde tak ani o to, ze jsi to napsal, jak jsi to napsal, ale to, ze uvadis instalacni adresar. Ukladanui veci do nej sice v mnoha pripadech funguje spravne, ale take obcas nefunguje a nebo jeste hure funguje pouze castecne.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Problém
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2009, 21:02:53 
Offline

Registrován: pon 02.02.2009, 7:08:08
Příspěvky: 25
no já to dělám jak ste to tu napsali...ale mám okolo té nelepky bílé pozadí..jak ho mám odstranit??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2009, 21:25:40 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Alfa ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: OMG
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2009, 13:22:12 
Offline

Registrován: stř 04.03.2009, 13:03:20
Příspěvky: 12
Jen jsem chtěl napsat návod který funguje taky.Ale když někteří jsou takoví debilové kteří mě zato kritizujou,tak at se kouknou na sebe kteri nic nepsali zadny navod...(chtel sem pomoc ne urazit toma ale nekteri to nepochopi jako je kocour ...Ale díky tome že podle tebe jsem to zvladl...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2009, 14:10:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
Myslim, ze si nikoho neurazil. Zadni "debilove" tu nejsou tak si to odpust, oni totiz maji pravdu. Do instalacniho adresare TMUF patri pouze samotna hra. Pro profily, score, trate, skiny, avatary, muziku,... je jednoznacne urcena slozka v dokumentech. Je sice pekne, ze ti to jde v instalacnim adresari, ale ostatnim toto doporucovat nemuzes. Stane se, ze budes potrebovat neco jineho a to uz ti pres inst. adresar nepojede a co pak? Kdezto ve slozce TrackMania v dokumentech pojede vse, proto si hra tuto slozku sama vytvorila.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OMG
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2009, 16:27:00 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
krypl85 píše:
Jen jsem chtěl napsat návod který funguje taky.Ale když někteří jsou takoví debilové kteří mě zato kritizujou,tak at se kouknou na sebe kteri nic nepsali zadny navod...(chtel sem pomoc ne urazit toma ale nekteri to nepochopi jako je kocour ...Ale díky tome že podle tebe jsem to zvladl...
Tvůj nick zde na fóru je více než výstižný a k tomu číslu si může každý najít rozumné vysvětlení (jen aby to nebylo v procentech 8) ).
pro krypl85: zkus si dát do instalačního adresáře poškozený soubor, uvidíme, jak rychle najdeš proč ti hra nejde...

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 18.03.2009, 18:57:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 11.03.2009, 22:15:34
Příspěvky: 115
Bydliště: Praha
no, lidi ja fakt nwm. nasel jsem nekde jinde na netu navod, podle kteryho to mam ukladat do instalacni slozky. funguje to, tedy alespon na TMNF,na tmuf jsem to jeste nestihnul vyzkouset, mam ji jenom kratce.....
jak je to se stickerskama v dokumentech jsem taky netestoval, ale pokud to vam vsem jde, tak krypluv error asi bude mezi zidli a pocitacem :-) mozna ze misto sticker.tga udelal sticker.dds, fakt nwm.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2009, 9:51:33 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Zdravím! Já teda nechci přilévat olej do ohně, ale to ukládání do Dokumentů mi taky nefungovalo. Abyste rozuměli, přečetl jsem první post tohohle vlákna a šel "tvořit". Když to nemakalo, pátral jsem v instalační složce a po nalezení "správného adresáře tam soubory nasypal. A funguje to. Až potom jsem projel zbytek vlákna a zjistil, že se tu o to hádáte. Tak jen přidávám svou zkušenost. Třeba jsem něco udělal při realizaci prvního návodu nějakou chybu - jsem v TMUF nováček (ale ne v počítačích) - takže se mohlo něco po****.
NO FLAME :wink: :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2009, 10:12:24 
Offline

Registrován: sob 10.02.2007, 19:51:24
Příspěvky: 176
Bydliště: u Brna
colpeas píše:
no, lidi ja fakt nwm. nasel jsem nekde jinde na netu navod, podle kteryho to mam ukladat do instalacni slozky. funguje to, tedy alespon na TMNF,na tmuf jsem to jeste nestihnul vyzkouset, mam ji jenom kratce.....
jak je to se stickerskama v dokumentech jsem taky netestoval, ale pokud to vam vsem jde, tak krypluv error asi bude mezi zidli a pocitacem :-) mozna ze misto sticker.tga udelal sticker.dds, fakt nwm.....

ono stačí napsat např.místo sticker.dds --> stickers.dds a už to nejede či zaměnit velké písmeno za malé a už to nejede...!!!

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OMG
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2009, 10:15:34 
Offline

Registrován: sob 10.02.2007, 19:51:24
Příspěvky: 176
Bydliště: u Brna
krypl85 píše:
Jen jsem chtěl napsat návod který funguje taky.Ale když někteří jsou takoví debilové kteří mě zato kritizujou,tak at se kouknou na sebe kteri nic nepsali zadny navod...(chtel sem pomoc ne urazit toma ale nekteri to nepochopi jako je kocour ...Ale díky tome že podle tebe jsem to zvladl...

Chlapíku napsal jsem víc návodů než kolik ti je let ,ale nemám potřebu se s tím chlubit. Osobně mi je celkem fuk jak jsi si to udělal hlavně když ti to funguje !!! :D

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 66 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz