TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je stř 17.10.2018, 10:40:23

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 66 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2009, 14:03:02 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Takže jsem měl teď chvíli čas se tím zabývat a mohu potvrdit, že funguje i cesta přes Dokumenty. Jen je potřeba to alespo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2009, 14:05:03 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Ano, jsou pak problémy s P2P, pokud nejsou položky v Dokumentech..
- Je o tom zmínka i v manuálu..

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2009, 14:16:59 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Včelda píše:
Ano, jsou pak problémy s P2P, pokud nejsou položky v Dokumentech..
- Je o tom zmínka i v manuálu..

Nazdár! :)
Ano, manuál... V tom papírovém, co jsem měl v krabičce je vypsaný obsah na cca 45 stránek, ale celý ten sešítek jich má dohromady asi osm. Já vím, manuál se dá asi někde stáhnout....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2009, 14:41:19 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Je na instalačnim DVD, pokud hru nemáš v digitální podobě.. :wink:

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2009, 15:06:12 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Včelda píše:
Je na instalačnim DVD, pokud hru nemáš v digitální podobě.. :wink:

Asi jsem úplně tupej, ale na tom DVD nic takovýho není (mám TMU).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2009, 15:08:28 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
My bad... V instalačnim adresáři... :oops:

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2009, 15:19:01 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Včelda píše:
My bad... V instalačnim adresáři... :oops:



Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2009, 17:31:37 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
deeean píše:
Včelda píše:
Je na instalačnim DVD, pokud hru nemáš v digitální podobě.. :wink:

Asi jsem úplně tupej, ale na tom DVD nic takovýho není (mám TMU).

No už jsem myslel, že jsme to překladali zbytečně :wink:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2009, 18:11:37 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Tom.CZ.73 píše:
deeean píše:
Včelda píše:
Je na instalačnim DVD, pokud hru nemáš v digitální podobě.. :wink:

Asi jsem úplně tupej, ale na tom DVD nic takovýho není (mám TMU).

No už jsem myslel, že jsme to překladali zbytečně :wink:

To ne! :wink: Na mě se jen musí pomalu a opatrně.... :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Nálepka
PříspěvekNapsal: stř 29.04.2009, 12:07:06 
Offline

Registrován: stř 04.03.2009, 14:58:16
Příspěvky: 1
mě to funguje přes ty dokumenty ve hře TrackManiaNationForever.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Nejde
PříspěvekNapsal: sob 06.06.2009, 16:57:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 05.03.2009, 14:11:36
Příspěvky: 7
Bydliště: Horní Lideč
Já jsem všechno skoušel.. Dát do do Dokumentů i do C:/Program Files/ atd.. Prostě to nejde.. I všechny písmenka mám dobře.. pro jistotu tady napíšu jak co všechno mám:
Název složky: Nalepka
Ve složce mám: Icon.dds a Sticker
Takže co je špatně?

_________________
.TomiiiQ.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 06.06.2009, 17:03:32 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
můžeš, prosím, napsat celou cestu? v těch dokumentech


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.06.2009, 7:28:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 05.03.2009, 14:11:36
Příspěvky: 7
Bydliště: Horní Lideč
ImP_XXL píše:
můžeš, prosím, napsat celou cestu? v těch dokumentech

Start->Dokumenty->TrackMania->Painter->Stickers(Ta tam nebyla, tak sem ji jednoduše vytvořil)->Nálepka->Icon.dds a Sticker

_________________
.TomiiiQ.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.06.2009, 7:50:02 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
ta cesta vypadá v pořádku, tak bych doporučil nějaké hotové nálepky stáhnout...
ještě drobnost - píšeš "Icon.dds a Sticker" - předpokládám, že Sticker.tga, je to tak?
------------------------------------
edit: jednu nálepku jsem teď vyrobil, můžu ti jí poslat mailem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 11.06.2009, 18:10:06 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
haló, kocourku, co se děje ???


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 66 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz