TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 16.10.2018, 0:00:57

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 66 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 13.06.2009, 19:46:02 
Offline

Registrován: sob 10.02.2007, 19:51:24
Příspěvky: 176
Bydliště: u Brna
sticker se mi občas uložil jako sticker bez koncovky a byl to problém proč se nezobrazovala nálepka.Stačí dopsat koncovku tga a pojede to !!! ( alespo

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2009, 14:11:28 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
no to je bomba, chci reakci od kocourka (TomiiiQ.) a on se ozve Kocour :lol:
Jinak bych opravdu rád věděl, čím to bylo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2009, 21:51:21 
Offline

Registrován: čtv 25.09.2008, 9:55:35
Příspěvky: 32
Stahla jsem si ten program, ale nenaslo mi to ani jeden obrazek ulozeny v pocitaci :( . Kdyz dam file a open, tak se zadny obrazek neobjevi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2009, 22:52:42 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
chica píše:
Stahla jsem si ten program, ale nenaslo mi to ani jeden obrazek ulozeny v pocitaci :( . Kdyz dam file a open, tak se zadny obrazek neobjevi

To si delas srandu, ne ? Chces vytvorit nalepku, ale nemas z ceho a tady si stezujes, co to tak je ?

Ten obrazek, ktery proste mit musis, otevres v tom programu..........

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 16.06.2009, 17:37:55 
Offline

Registrován: čtv 25.09.2008, 9:55:35
Příspěvky: 32
Mam obrazky ve formatu jpg, ale neobjevi se mi v tom programu, a nevim proc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 16.06.2009, 17:46:02 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
chica píše:
Mam obrazky ve formatu jpg, ale neobjevi se mi v tom programu, a nevim proc.

Předpokládám, že mluvíš o programu DXTBmp, je to tak?
Pak zadáš File => Open, vybereš ze "Soubory typu" položku "All Image Files" - to by mohlo zabrat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 16.06.2009, 18:33:49 
Offline

Registrován: čtv 25.09.2008, 9:55:35
Příspěvky: 32
:D funguje to, diky :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 17.06.2009, 19:10:31 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
chica píše:
:D funguje to, diky :)

to je dobrá zpráva, ale musíte se víc snažit, slečno
(pane správče)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 31.07.2009, 12:21:21 
Offline

Registrován: čtv 31.07.2008, 15:37:42
Příspěvky: 6
Bydliště: doma
chci se zeptat jestli nevíte jak dostat do trackmanie nálepku bez pozadí


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 31.07.2009, 12:37:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
vime. obrazek nalepky musi obsahovat alpha kanal, ktery definuje co je videt (bila) a co ne (cerna).

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 31.07.2009, 12:42:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Paris69 píše:
vime. obrazek nalepky musi obsahovat alpha kanal, ktery definuje co je videt (bila) a co ne (cerna).


... tutoriál na Trackmania Creative.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 31.07.2009, 12:45:05 
Offline

Registrován: čtv 31.07.2008, 15:37:42
Příspěvky: 6
Bydliště: doma
a ten do obrázku dostanu jak ? mám program DXTBmp pude to přes něj ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 31.07.2009, 12:47:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Photoshop, GIMP, DXTBmp ji podle mě sice zkonvertuje ale neuděláš ji v něm.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 31.07.2009, 12:49:33 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
V DXT je to záložka Alpha - Create alpha channel (black)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 31.07.2009, 13:00:32 
Offline

Registrován: čtv 31.07.2008, 15:37:42
Příspěvky: 6
Bydliště: doma
díky za tipy snad to nějak splácám


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 66 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz