TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 28.05.2018, 10:56:43

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 15.11.2010, 0:39:23 
Offline

Registrován: ned 14.11.2010, 23:26:26
Příspěvky: 3
Zdravím,

potřeboval bych od Vás poradit. Vytvořil jsem testovací trať a rád bych si ji zahrál s kámošem online, ale ve hře se objevilo upozornění: jste na lokální síti. Bez správného nastavení NAT se ostatní hráči z internetu nepřipojí. Je možné, že to způsobuje poskytovatel (pevná ip)? Co je NAT a jak se má správně nastavit, abych mohl s přáteli hrát session? Za jakékoli informace děkuji. Codeholder


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pon 15.11.2010, 0:46:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
http://ds.gemsite.cz/web/index.php/mp-b ... at-setting

_________________
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pon 15.11.2010, 0:47:25 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
ad NAT - koukni na wikipedii

Dle IP ze které jsi psal příspěvek vidím, že jsi připojen přes UPC - pokud nemáš veřejnou IP adresu, tak ber varování hry za informaci, že se k tobě nikdo nebude moci připojit. Druhou možností je, že máš veřejnou IP adresu a jsi třeba za routerem, který má v sobě NAT - pak bude třeba přesměrovat porty, které TM potřebuje na PC na kterém chceš spustit server.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pon 15.11.2010, 1:21:25 
Offline

Registrován: ned 14.11.2010, 23:26:26
Příspěvky: 3
Díky, zase jsem se dozvěděl něco nového. Konkrétní nastavení NAT budu muset konzultovat se svým manuálem routeru. Každopáně jste mi osvětlili základ mého problému. Díky moc. Codeholder


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: úte 16.11.2010, 14:33:11 
Offline

Registrován: úte 02.11.2010, 14:51:47
Příspěvky: 3
Myslel jsem, že TMNF nelze přehrát on-line.





______________________
12hry


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: úte 16.11.2010, 17:42:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 29.08.2010, 17:38:59
Příspěvky: 299
:shock:

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
http://usdmania.eu/+/tmscript/splayer.php?s=4&l=hex-os
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 17.11.2010, 22:26:41 
Offline

Registrován: ned 14.11.2010, 23:26:26
Příspěvky: 3
Já sem zase slyšel, že existují free servry, kam se trať dá nahrát a pak to jde, ale zatím nevím nic přesnějšího.


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2012, 13:45:46 
Offline

Registrován: úte 23.10.2012, 14:32:23
Příspěvky: 7
este by bola moznost cez Hamachi ako LAN.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz