TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je stř 17.10.2018, 10:48:30

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 04.02.2011, 17:00:54 
Offline

Registrován: stř 24.02.2010, 17:55:53
Příspěvky: 10
Zdravím .. hledal sem ve spoustě fórech a už sem fakt zoufalý. Když spustím hru vyskočí mi nabídka hrát, nastavení atd.. Kliknu na hrát.. "spustí" se hra jako černá obrazovka a vpravo dole "please wait" a dál nic. Tenhle problém má zdá se docela dost lidí. Hra pak nejde vypnout takže musím naslepo dat odhlásit nebo natvrdo restartovat.. kvůli tomu to teď zkouším spouštět jen v okně. Mám počítač čerstvě přeinstalovaný.. ovladače, directx apod. nainstalované tak nevím v čem je problém :( Počítač mam dost dobrý. Zkoušel jsem i webovku Can you run it. která mi neukázala žádný problém ...někde říkali že zkusit vypnout firewall apod .. taky nepomáhá prostě mě už nenapadá žádné řešení .. prosím o pomoc.

Intel core 2 duo E7300 2,66 GHz
2 GB RAM
NVidia GEforce 9600 GSO


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: ned 06.02.2011, 19:02:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
xp? vista? w7?

a jakou hru spoustis?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz