TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je stř 14.11.2018, 17:12:39

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Manialive
PříspěvekNapsal: pát 18.02.2011, 18:13:17 
Offline

Registrován: ned 02.11.2008, 1:54:13
Příspěvky: 13
Ahojte vsetci... Mam problem zo spojazdnenim Manialive a frrezone pluginu. Podla logov vsetko bezi az na to ze mi vypisuje ze mam vraj zle heslo a meno do db... Ale podla tm-fora, vraj je to nepodstatne... Skratka som musel kvoli php5.3 urobit upgrade z debian lenny na debian sqeezy a zacali problemy. Dokonca uz nejde ani xaseco :( teda bezi ale na servry nebezi ziadne rozsirenie ci uz xaseco, alebo manialive... Ake baliky php treba mat nainstalovane? Pretoze ak si dam zobrazit procesy cez "ps x" Tak bezi aj server aj manialive, Config Manialive a Freezone pluginu mam ok. A nehlasi ani chybu /nebol vytvoreny subor error.log v /var/log , ktory mi pri problemoch vyhodi. Odinstaloval som a komplet na novo nainstaloval PHP ale stale ziadny plugin na servri nebezi. Vie mi niekto z linuxakov poradit? uz som v koncoch :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Manialive
PříspěvekNapsal: pát 18.02.2011, 18:39:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
Bohuzel ti moc neporadim. Jedu to na win, a tam Xaseco na 5.3.1 funguje.
Z Manialive pouzivam zatim jen Freezone plugin. Databazi uz nepotrebuje, staci mu tam v config.ini to heslo. V php sem musel akorat zapnout curl.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Manialive
PříspěvekNapsal: pát 18.02.2011, 21:18:19 
Offline

Registrován: ned 02.11.2008, 1:54:13
Příspěvky: 13
Takze som doinstaloval este nejake kniznice, ale teraz uz errorlog pise:

Kód:
[21:01:04] XML-RPC connection established
[21:01:04] Successfully authentified with XML-RPC server
[21:01:04] Current map: ESWC-11-04
[PluginHandler] Start plugin load process:
[PluginHandler] is loading Freezone\Freezone ...
 -> Exception with code 0
    ManiaLib\Rest\Client needs the CURL PHP extension.
  - in /home/ipm/tmfmix/ManiaLive/libraries/ManiaLib/Rest/Client.php on
      line 16


OPRAVENÉ: Trebalo doinstalovat cez "apt-get install php5-curl" kniznicu :)


Naposledy upravil(a) ipm dne sob 19.02.2011, 14:38:33, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Manialive
PříspěvekNapsal: pát 18.02.2011, 22:40:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
me neco pise taky (podivam se, az polezu na server), ale funguje. kdyz vlezes na server s nations uctem, melo by to byt videt....
(mas aktualni verzi? je to par dni, co vysla...)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Manialive
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011, 14:35:46 
Offline

Registrován: ned 02.11.2008, 1:54:13
Příspěvky: 13
No ManiaLive mi uz funguje ale plugin nie :( . Na servri mi pise len v chate Freezona..atd.. a je tam to klikatko "Whi is freezone" ale plugin nenabehol :( ziadne tabulky nic. Ma vobec Freezone\freezone plugin nieco take co ma navyse ukazovat? Alebo to su dalsie pluginy.

Navyse mi pise v logu:
Kód:
[PluginHandler] is loading Freezone\Freezone ...
[Attention] 'Freezone\Freezone.dbUser' is not a valid setting!
[Attention] 'Freezone\Freezone.dbPass' is not a valid setting!
[Attention] 'Freezone\Freezone.dbName' is not a valid setting!

Pritom pristupove udaje do mysql mam urcite spravne...

Asi po hodine mi vyhodi aj errorlog.txt toto:
Kód:
    Occured on 19.02.2011 at 10:57:11 at process with ID #3822
    ---------------------------------
 -> ManiaLib\Rest\Exception with code 401
    API error
  - in /home/ipm/tmfmix/ManiaLive/libraries/ManiaLib/Rest/Client.php on line 173
  - Stack: #0 /home/ipm/tmfmix/ManiaLive/libraries/ManiaLivePlugins/Freezone/Freezone/Plugin.php(224): ManiaLib\Rest\Client->execute('POST', '/freezone/live/', Array)
           #1 /home/ipm/tmfmix/ManiaLive/libraries/ManiaLive/Features/Tick/Event.php(26): ManiaLivePlugins\Freezone\Freezone\Plugin->onTick()
           #2 /home/ipm/tmfmix/ManiaLive/libraries/ManiaLive/Event/Dispatcher.php(52): ManiaLive\Features\Tick\Event->fireDo(Object(ManiaLivePlugins\Freezone\Freezone\Plugin))
           #3 /home/ipm/tmfmix/ManiaLive/libraries/ManiaLive/Features/Tick/Ticker.php(32): ManiaLive\Event\Dispatcher::dispatch(Object(ManiaLive\Features\Tick\Event))
           #4 /home/ipm/tmfmix/ManiaLive/libraries/ManiaLive/Application/Event.php(36): ManiaLive\Features\Tick\Ticker->onPreLoop()
           #5 /home/ipm/tmfmix/ManiaLive/libraries/ManiaLive/Event/Dispatcher.php(52): ManiaLive\Application\Event->fireDo(Object(ManiaLive\Features\Tick\Ticker))
           #6 /home/ipm/tmfmix/ManiaLive/libraries/ManiaLive/Application/AbstractApplication.php(129): ManiaLive\Event\Dispatcher::dispatch(Object(ManiaLive\Application\Event))
           #7 /home/ipm/tmfmix/ManiaLive/bootstrapper.php(19): ManiaLive\Application\AbstractApplication->run()
           #8 {main}


Som s toho jelen :( Pritom Xaseco bezi v pohode, ale na freezone musi bit manialive+freezone plugin :( .

PS: V configu manialive sa udaje pisu takto? plugins.Freezone\Freezone.dbUser = xy . Teda s medzerami a bez uvodzoviek?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Manialive
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011, 14:49:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ja taky jeste nevim, co ma presne jak fungovat, ale ten freezone plugin uz databazi nepouziva, takze ty udaje klidne vykomentuj. staci tam to heslo. a pouzivam ho s mezerama kolem rovnitka a bez uvozovek.
to, ze ukazuje "what is freezone" asi staci, kdyztak to overis tim, ze te to s free uctem necha kazdou sestou mapu ve spectu.

jo ... a v xasecu sem posunul nejaky fufi widgety - widget s dedimaniovejma rekordama sem posunul dolu, aby nesel pres ten napis s freezone. a widget s mapou a next mapou sem posunul k prostredku..

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Manialive
PříspěvekNapsal: sob 19.02.2011, 16:18:11 
Offline

Registrován: ned 02.11.2008, 1:54:13
Příspěvky: 13
Paris69 píše:
A widget s mapou a next mapou sem posunul k prostredku..

Preco? Potom my tam nieco nejde, lebo ja mam len na lavej strane okolo prostriedku to tlacitko " What is Freezone", alebo tak nejako a v chate my stale na zaciatku vypisuje ten freezone oznam, a ano po 5tich kolach ma hodi do "spec" .
Ale hore v pravo som nic nemal kvoli comu by som to mal presuvat :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Manialive
PříspěvekNapsal: ned 20.02.2011, 11:28:52 
Offline

Registrován: ned 02.11.2008, 1:54:13
Příspěvky: 13
Kurna komu sa mam ozvat aby mi Freezone server zapli? Stale mam pri nom status "Disabled by moderator" Pokial som tam stihol nainstalovat Manialive+freezone plugin my ho SatanasDiabolo lockol . Ale druhy nie, co je zaujimave. Pritom bol na oboch, ale uz som mu pisal aby ho zapol a nic :( a to som pisal uz aj farfovi a Alinoa :( Kolko trva kym ho zapnu???? Manialive tam uz bezi... Pri vypinani sa ponahlaju, ale pri zapinani nie :( a to XBOXOVU Prahu nechali zapnutu :( . Preco moj vypli, ked som tam akurat rozbiehal manialive system?

Este stastie ze mam dve freezone servre, inak by som nemohol ani testovat chybove hlasky :) o nastavovat premenne v php.ini, inak maju divne poziadavky /nestandartne/ na nastavenie premennych. Este k tomu som musel instnut aj ten blby sqlite ktory bytostne NEZNASAM.

Ale mam radu pre ostatnych: Balicek php5-suhosin odinstalujte ak chcete aby Vam fungovalo Xaseco :) Nemaju sa radi :D

Ak mate na vservroch debian lenny a chcete mat stable php5.3 tak odporucam urobit upgrade na debian squeeze. A by bol záujem napíšem návod ako... Je to pár krokov a celý upgrade distro trval cca 10min :) . Dovod k upgrade som mal ten , ze php5.3 je v squeezy /debian6/ uz v stable verzii.. Nehovoriac o inych vyhodach :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Manialive
PříspěvekNapsal: stř 09.03.2011, 11:02:02 
Offline

Registrován: úte 22.02.2011, 14:06:35
Příspěvky: 12
a tu si si server registroval a zaplatil ho tmtp:///:freezone:servers


a ještě mi porad kam ten plugin zkopírovat do xaseca prosím také bych chtěl podpořit stadion a vytvořit freezone server .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Manialive
PříspěvekNapsal: stř 09.03.2011, 11:27:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
to neni zadny plugin do xaseca. to (freezone plugin) je plugin do manialive, to je jiny system...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Manialive
PříspěvekNapsal: stř 09.03.2011, 11:41:55 
Offline

Registrován: úte 22.02.2011, 14:06:35
Příspěvky: 12
Paris69 píše:
to neni zadny plugin do xaseca. to (freezone plugin) je plugin do manialive, to je jiny system...



a jak to tedy prdnout na server bo co mám udělat a to manialive jak prdnu do serveru a kde to scucnu pls nějakej stručnější návod by nebil pročetl jsem už toho moc ale podstatné nikde kurna pluginy jdou tak lechce nacpat na server proč toto není také tak lehké?? já potřebuji tu skomolenou reklamu na server freezone a ten pořadník na 6 kolo spect jak to tam nacpat ??? to mě stačí upněte někdo někam to co mám švihnout na server a je to děkuji


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz