TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je stř 14.11.2018, 16:44:15

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Freezone server
PříspěvekNapsal: stř 09.03.2011, 10:49:29 
Offline

Registrován: úte 22.02.2011, 14:06:35
Příspěvky: 12
Prosím nevíte někdo jak vytvořit freezone server nějakej přibližnej návod kam hodit plugin aby to šlapalo na xasecu to že se musí platit týdně 250 c a registrovat server vím ale jak to rozběhat ??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Freezone server
PříspěvekNapsal: stř 09.03.2011, 11:30:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
na freezone serveru musi bezet manialive s freezone pluginem.
http://forum.maniaplanet.com/

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Freezone server
PříspěvekNapsal: stř 09.03.2011, 11:36:45 
Offline

Registrován: úte 22.02.2011, 14:06:35
Příspěvky: 12
Paris69 píše:
na freezone serveru musi bezet manialive s freezone pluginem.
http://forum.maniaplanet.com/



ale jak ho spustím bo případně oba pluginy bo co to je ??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Freezone server
PříspěvekNapsal: stř 09.03.2011, 12:23:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
no stahnes a nainstalujes manialive, freezone plugin, nakonfigurujes a spustis.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Freezone server
PříspěvekNapsal: pát 11.03.2011, 14:42:20 
Offline

Registrován: úte 22.02.2011, 14:06:35
Příspěvky: 12
kdo mě poradí jak ??Mám server na Validu a tam bych chtěl rozběhnout freezone server ale nevím jak nemáte někdo nějakou nápovědu stručnější ??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Freezone server
PříspěvekNapsal: pát 11.03.2011, 15:58:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01.06.2008, 9:15:06
Příspěvky: 156
Bydliště: Czech republic » Jihomoravský kraj » Břeclav
na Valid.cz to nerozběhneš, protože Valid.cz má verzi PHP jen 5.2.14 ale na ManiaLive potřebuješ 5.3.x :-) až tam bude 5.3.x dám ti radu jak to na Valid.cz zprovoznit

..já na Valid.cz freezone server mám, protože mám spuštený ManiaLive na úplně jiném místě, kde PHP 5.3.x je :-) a to jsem si napojil na Valid.cz server :-)

_________________
Obrázek
Czech ManiaPlanet Moderator
TrackMania hráč od 2. čtvrtletí 2004 (TrackMania v1.2.5)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Freezone server
PříspěvekNapsal: pát 11.03.2011, 16:22:07 
Offline

Registrován: úte 22.02.2011, 14:06:35
Příspěvky: 12
®amCUP2000 píše:
na Valid.cz to nerozběhneš, protože Valid.cz má verzi PHP jen 5.2.14 ale na ManiaLive potřebuješ 5.3.x :-) až tam bude 5.3.x dám ti radu jak to na Valid.cz zprovoznit

..já na Valid.cz freezone server mám, protože mám spuštený ManiaLive na úplně jiném místě, kde PHP 5.3.x je :-) a to jsem si napojil na Valid.cz server :-)



Tak tedas dík aspon za vysvětlení aspon vím že snaha byla marná dík :(


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz