TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 12.11.2019, 14:21:11

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 280 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 115 16 17 18 19 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: pon 29.03.2010, 14:42:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
To samé se stane při instalaci bez DB... tlačítko Proceed to login mě hodí zpět na instalaci.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: úte 30.03.2010, 12:42:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
BlackVelvet píše:
To samé se stane při instalaci bez DB... tlačítko Proceed to login mě hodí zpět na instalaci.


Žádné nápady?

Ještě by mě zajímalo, jestli pro Aseco exitruje něco jako FUFI Menu, které se mi pod Asecem nerozjede.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: úte 30.03.2010, 12:57:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
zadne. taky sem se do toho stavu dostal, ale smazl sem to a pak uz to slo. kdyztak zkus predchozi verzi. nebo tu novou betu. (btw -- jdes podle navodu? toho, co je na strankach remotecp?)

pro aseco je oliver menu (nebo tak nak se to menuje....)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: úte 30.03.2010, 14:05:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
No nějak tu staršé verzi nemůžu najít... zkusil jsem to celé smazat a udělat to znova, ale pořád stejná věc.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: úte 30.03.2010, 15:53:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Vyzkoušel jsem betu (4.0.3.6) a taky nic, to samé. Už mě to začíná srát, už je to poslední věc, která mi tam chybí :-) Jak sis s tím poradil ty?

Citace:
ale smazl sem to a pak uz to slo


Cos smazl, jaks to smazl :D

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: úte 30.03.2010, 16:05:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
http://www.tmbase.de/V6/docs/install4/
Follow this steps to install remoteCP-4:
    * Download and unzip the ZIP-file into a directory on your webserver
    * Open /xml/servers.xml and edit the serversettings
    * (linux only) CHMOD 771 all files in the directory /xml/
    * (linux only) CHMOD 771 the directory /cache/
    * Open your remoteCP-4 and login the first time with Username: 'admin' and Password: 'admin'
    * Select the Maintenance tab and change your admin password
    * (optional) You can also change the system settings to your needs. Take a look into /xml/settings/default/settings.xml

opravdu vsechno spravne? i spravne vyplneny servers.xml?
(btw, tezko poradit, kdyz na to nevidim... a pokud mas vsechno spravne (prohlaseni "mam 100% vsechno spravne" je ale stejne k nicemu.. ;) ), budes se muset zacit hrabat v htaccess, php a apache.)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: úte 30.03.2010, 16:12:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Udělal jsem to znova a pořádně, nefunguje. Když tomu odstraním složku /Install, tak to na mě začně řvát chybu. Teď si už asi sám neporadím, teda pokud mi nemůžete pomoct vy. Juknu se do htaccessu, ale vůbec nevím kde by měla být chyba v Apachi.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: úte 30.03.2010, 16:17:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Zvláštní je, že při instalaci to ten config přepíše přesně tak, jak to tam vyplním, takže tam problém asi nebude. Problém je někde mezi zmáčknutím tlačítko "Proceed to Login" a samotným naskočením loginu.

Napadá mě ještě jedna možnost - je ještě někde k sehnání verze 4.0.3.2? Můžu zkusit nainstalovat tuto a dát upgrade, ale nikde jsem ji nenašel.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: úte 30.03.2010, 16:28:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ted sem to teda zkusil (debian, vserver) ... pulku veci sem vyplnil nahodnejma znakama (kjhkhadjshd), defacto sem vyplnil jen port a heslo superadmina.....
.... a funguje to uplne normalne. zadnej problem. nainstaluju, prihlasim se, ovladam.

neco divneho je na tvem systemu....

//edit: se jen tak hloupe zeptam (vim ze to je uplna kravina, se na to ptat... ale stejne... jen pro jistotu): tm server bezi, kdyz tohle delas, ze jo?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: úte 30.03.2010, 16:45:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Jasně že běží... je to divné sakra... zkusím znova nainstalovat ty věci z pipni, php5cli atd.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: čtv 01.04.2010, 16:43:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Parisi mohl by si mi prosím poslat tvůj servers.xml? Samozřejmě bez hesel atp... byl bych ti vděčný, díky. :wink:

EDIT: ...protože jsem to právě zkusil na druhém serveru a to samé, takže vidím to na chybu mezi židlí a mojí klávesnicí.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: čtv 01.04.2010, 17:29:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ted ne, jsem pryc. ale jak rikam ... vyplnil jsem jen XMLRPC port (ten kolem 5000) a heslo SuperAdmina. nic vic.

obcas se stava, ze ty procesy na sebe lokalne nevidi ... over si to kdyztak tak, ze povolis na serveru XMLRPC zvenku ... a v RCP pak misto localhostu pouzijes celou IP.

jo ... zkus ten ovladac AdminServ ... je pekny (neco neumi, na neco je dobry.... ale zkus hlavne, jestli pujde...)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: čtv 01.04.2010, 17:49:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
AdminServ funguje (na tom druhém serveru, ale na tom RemoteCP taky nefrčel)... je to slušné, každopádně RemoteCP se mi líbí víc... myslíš že dokážeš blbovi nějak pomoct? :( Nevím, jak nastavit ten port i na přístup zvenku, ale nemyslím si že je problém v instalaci... ta proběhne v pořádku, jen mě to nehodí na login.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: sob 03.04.2010, 8:08:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
BlackVelvet píše:
AdminServ funguje (na tom druhém serveru, ale na tom RemoteCP taky nefrčel)... je to slušné, každopádně RemoteCP se mi líbí víc... myslíš že dokážeš blbovi nějak pomoct? :( Nevím, jak nastavit ten port i na přístup zvenku, ale nemyslím si že je problém v instalaci... ta proběhne v pořádku, jen mě to nehodí na login.


?

A mám další otázku :D Dá se zařídit něco jako přepočet stínů pro hraní online? Myslím aby se tratě spouštěly už se spočítanými stíny? Některé jsou pěkně hnusné :D

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Virtual server hosting
PříspěvekNapsal: ned 11.04.2010, 19:10:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Někde je něco špatně. Občas se mi prostě stane, že rekord se nezapíše do Dedimanie. Zkrátka některé takm jsou, ale některé nee... čím to je?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 280 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 115 16 17 18 19 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz