TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je stř 17.10.2018, 23:08:04

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.12.2009, 13:06:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
no ... ja mam taky TMNF a TMUF na jednom pocitaci. ale u TMNF mam subdir zmeneny na dokumenty/trackmanianations. tak se mi to nemicha (uzivatelska data z tech ruznych verzi).
teoreticky by nemelo vadit, kdyz se ta data smichaji (az na nakej ten prehled cache a tak...) - jenze tezko rict, co to udela. pokud to ma nekdo taky tak a update mu problem nezpusobil, tak to asi nebude tim.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.12.2009, 15:30:55 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Opravdu mi nenapada duvod, proc mit demo i plnou verzi nainstalovanou na jednou PC pod jednim windows uctem. Nation ucet je pouzitelny v Tmuf stejne jako united ucet v TMnf

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 30.11.2011, 17:18:30 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
možná by se sem mohla doplnit trackmania 2 : canyon

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 30.11.2011, 18:22:58 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
no pokud se najde někdo aktivní, kdo by se o to staral, proč ne. Já přestal psal dvojku už uzavřeny betě. Jednou jsem ji pak pustil a přišla mi dost mrtvá - se asi moc nechytla , co ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 30.11.2011, 21:33:05 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
sice je nákých 80000 lidí, ale na serverech jich moc není .... zatím se to moc nechytlo ..jak řikáš ... ale myslím si že ostatní odrazuje cena a to, že nations je prostě lepší ( dřív ještě zadáčo) , ale jinak mi canyon po 5 dnech trénování příde poměrně dobré prostředí ... ale když vemu co sem psal tak je lepší zůstat při starém kvůli kámošům soutěžím atd.., a také to někdo kritizuje že je to v podstatě jen nové prostředí, a to si myslím taky ..

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 25.09.2015, 21:47:31 
Offline

Registrován: pát 25.09.2015, 21:38:15
Příspěvky: 1
Zdravím.
Nemá ještě někdo patche pro českou verzi Trackmanii Power Up? Všechny odkazy jsou mrtvé a já je nemůžu nikde najít.


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pon 28.09.2015, 8:33:53 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
davidjaho píše:
Zdravím.
Nemá ještě někdo patche pro českou verzi Trackmanii Power Up? Všechny odkazy jsou mrtvé a já je nemůžu nikde najít.



Čau, zde stáhni dodatek poslední dodatek Original http://official.trackmania.com/indexUk.php

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 17.10.2015, 11:51:08 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Davidjaho se mi hned ten samý den ozval na mail a poslal jsem mu správný odkaz. Odkaz, která jsi jhs poslal možná nebude funkční s verzí hry prodávanou v ČR. Nějakou takovou poznámku mám v tom příspěvku, který jsem postnul před osmi lety - opravdu si už nepamatuju, jak to bylo.

Všechny odkazy jsem opravil a přidal jsem ještě nějaké další patche, které dříve nebyly uvedeny + nějaké alternativní odkazy. Bouže většina je na Ulož.to a dřív nebo později to smažou. Pokud hnedáte nějaký patch nebo cololiv jiného z té doby neváhejte se ozvat na email. Z Trackmanií před tím než byla vydana TM2 mám cca 25GB dat - tj dá se tam dost najít.

Boužel forum už moc nefunguje. Především nechodí emaily s upozorněními => nikdo nebude vědět, že jste tu něco napsali, tj opět klidně pište na mail, ať tu nečekáte na odpovědi, které nemusí přijít. U příspěvku na začátku taky všude zůstává neaktuální info o poslední editaci. Ta poslední byla dnes. Můžeme být vůbec rádi, že to tu Kuby (dííííky) nechává běžet 5let po té.

tom (tečka) cz (tečka) 73 (zavináč) gmail (tečka) com

Zdravím všechny exmaniaky :wink:

T.

Edit: Tak to vypadá, že emaily opět chodí !!!

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 14.11.2015, 17:17:57 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
Tome, tak to je neuvěřitelný že ještě všechno máš :D

Mě osobně strašně mrzí, že TMO, TMS i TMNESWC už si nemůžu zahrát kvůli tomu, že již nejdou spustit na novějších verzí Windows.
TMO- jde spustit na win7,8.1 i 10 pomocí tohoto návodu: http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?p=194874#p194874, všechno co jsem zkoušel tak funguje, sólo, veškeré tvorba a dokonce i ježdění na serveru (ANO, stále jeden uživatel drží server)
TMS- jde spustit pouze na win7 podle návodu: http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?p=170326#p170326, na win8.1 a 10 se zkoušelo mnoho a mnoho postupů, ale vypadá to že dodnes nebyl nikdo uspěšný ..
TMNESWC- fungovalo také jen na win7, na dalších win již nelze spustit podobně jako TMS

Škoda že Nadeo neudělá aspoň malý support, aspoň aby ty hry šly spustit, to snad nemůže být tak těžké ....

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 14.11.2015, 20:55:38 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Taky jsem minulý víkend instalovat TMS a master server je online ! Taková nostalgie :) Boužel nikdo nic - to byl problém i v době, když jsem začínal. Nechtěl by jsi si někdy zahrát ? Boužel teď nemůžu hostovat, ale o veřejnou IP můžu požádat a obratem jí dostanu.

Jinak dobrá zpráva je, že z fóra chodí opět emaily. Kuby na to asi mrknul.

Novější okna než W7 jsem nazkoušel. To není dobrá zpráva. Dualboot je vždy řešením. Škoda.

PS: Pokud máte někdo instalačku TMu (tj bez datadisku) Ideálně tu z Metaboli/Gameplanet - dejte vědět. To je snad jediné, co nemám.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 14.11.2015, 21:21:25 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
Jo rád bych si zajezdil .. jen kvůli TMS a TMNESWC si ještě nechávám počítač s win XP :D ... už asi rok cca 1 za měsíc zkouším hrát a narazil jsem na 3 lidi :D ...takže je vidět že to občas prostě někdo zkusí .. tak ten server zkus nějak zařídit a pak sem napiš .. čas mám skoro každý večer, když teda nemusím urgentně něco dodělávat na VŠ :D

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 14.11.2015, 21:38:17 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Tak o IP jsem zažádal a jdu instalovat. To zas bude 10restartů :)

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 14.11.2015, 21:40:10 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
Ok :wink:

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 14.11.2015, 21:56:24 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Takový OT, ještě jeden post a bude BAN :lol:

Tak teď online nikdo není. Dám vědět až budu mít veřejnou IP.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 20.11.2015, 19:55:36 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
Tak jak to vypadá ? :) mám případně návrh na mapy ... jestli si dobře vzpomínám tak jsi vytvořil mapy na ABC CUP, takže ty by se dali jezdit, stále si je z roku 2008/09 pamatuju nazpaměť .. měsíc kroužit TA na třech mapách ..:D

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz