TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 22.06.2018, 6:40:53

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Neznám CD key, co teď?
PříspěvekNapsal: sob 25.10.2008, 18:11:57 
ahojky, kámoš mi půjčil TM power up(to s topcd.cz)ale on už dávno vyhodil obal krabice takže...nejde to nejít nějak v registru, nebo nějak tak?
P.S.: kdo mi nevěří že jsem to nestáh, tak mu OSOBNĚ pošlu SZ s fotkou:D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 25.10.2008, 18:35:32 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Nevim jestli je v registru, ale na internetu jich bude urcite par :wink:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 25.10.2008, 18:39:33 
Tom.CZ.73 píše:
Nevim jestli je v registru, ale na internetu jich bude urcite par :wink:
díval jsem se, ale žádný nefunguje:( ani žádný mini image ani žádný fixed exe:(
EDIT:PROSÍM, chci si jednou za život zapařit TM1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neznám CD key, co teď?
PříspěvekNapsal: ned 26.10.2008, 7:30:25 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Walker píše:
ahojky, kámoš mi půjčil TM power up(to s topcd.cz)ale on už dávno vyhodil obal krabice takže...nejde to nejít nějak v registru, nebo nějak tak?
P.S.: kdo mi nevěří že jsem to nestáh, tak mu OSOBNĚ pošlu SZ s fotkou:D
obal krabice nepotřebuje, klíč je v manuálu
bez klíče si můžeš zahrát akorát offline, jestli myslíš, že ti s tímhle někdo pomůže, tak si hodně věříš.
PS: pokud nehraješ TMf, tak si stáhni TMnf (demo)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 26.10.2008, 9:10:13 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
@Kuby: on prave nema ani ten cd-klic, aby mohl hrat offline - nic jineho nechtel.

@Walker: TM1 neni TMup :wink: Mam doma jednu, ale jeste nerozbalenou :roll:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 26.10.2008, 12:10:12 
Offline

Registrován: pon 13.08.2007, 13:01:08
Příspěvky: 177
Bydliště: Bohumín 2.0 PRO
Já mám manuál, ti pošlu přes SZ key. ;)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 26.10.2008, 18:35:26 
chylex píše:
Já mám manuál, ti pošlu přes SZ key. ;)
díky, ó díky... :D
až nato že už jsem tam jednou zadal nějaký jiný klíč a ono si ho asi nějak zapamatovalo, zkusím odinstalovat starforce a pak to zkusím znovu :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2008, 8:46:22 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
@Tom.CZ.73: píše o TrackMania PowerUP! požadavek na klíč se objevil poprvé až v TMs, následně v TMo, TMu, TMf.
TrackMania 0.0.1.0, PowerUP! 0.1.2.5/0.1.2.6 ani testovací SpeedUP! 0.1.3.x nepotřebovali zadání klíče dříve, než klikl v Multiplaeru na položku Internet.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2008, 11:16:47 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Rikas, ze pozadavek na cd klic neni u TMup ? To s tebou musim nesouhlasit - StarForce se na nej zepta - ted jsem to zkousel. A divil bych se se kdyby to u prvni verze bylo jinak.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2008, 13:32:14 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
ano StarForce klíč to chce (jen jsem si to neuvědomil, jak jsem jej dlouho nezadával, jinak je někde v registrech), ale ten je ke zjištění na TopCD webu
Citace:
TrackMania Power Up!

Padání editoru
Padání editoru opravuje patch, který je ke stažení ve spodní části těchto stránek.

V rámci zlepšení služeb zákazníkům byla vydána opravená verze hry TrackMania, která v sobě obsahuje opravný patch. Majitelé starších verzí si mohou opravný patch samozřejmě stáhnout ve spodní části této stránky.

Každá verze však vyžaduje svůj vlastní cd klíč

Pro původní verzi TrackManie:
CD KEY: 27E8ES-MLVLUX-LFHZ97-W64VFQ

Pro opravenu verzi TrackManie s cd potiskem TrackMania PowerUp!:
CD KEY: 8RGJNH-4LKANA-D2D9YV-B9YSW5

Pokud se vám podaří zadat nekorektní cd klíč, po spuštění nabídky autorunu (tam, kde zadáváte možnost Hrát), stiskněte a podržte kláves Shift a klikněte na tlačítko Hrát. Bude mít možnost opětovného zadání cd klíče. Zakoupenou verzi poznáte především podle potisku samotného CD, kdy starší verze neobsahuje nápis Power Up!

Za způsobené komplikace se velmi omlouváme.
jinak update na TrackMania ORIGINAL ke stažení
Nějak jsem při čtení příspěvků sklouzl k player-key místo v názvu tématu dotazovaném CD-key. :roll:

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Naposledy upravil(a) Kuby dne pon 27.10.2008, 13:37:22, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2008, 13:35:07 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
No tak to je odpoved pro Walkera :wink:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz