TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 14.08.2018, 9:43:06

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak nainstalovat TMo ?
PříspěvekNapsal: pát 09.01.2009, 19:52:39 
Offline

Registrován: ned 28.12.2008, 14:29:22
Příspěvky: 23
Čus, stáhnul jsem power up ( odsaď http://www.topcd.cz/text/help-trackmania-power-up/), ale když se mě to po instalaci zeptalo na CD KEY, tak mi tam nevycházel ani z origo obalu, ani z tý stránky, co sem to stahoval, prostě tam bylo místo na 4 znaky, normální cd key na TMO má 6 znaků na každý pole....nevíte co s tim? :( :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09.01.2009, 20:09:36 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Stahl jsi si datadisk TM original na tvou TM Power Up


Pletes dohromady dva klice - klic pro starforce a internetovy klic

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09.01.2009, 20:14:13 
Offline

Registrován: ned 28.12.2008, 14:29:22
Příspěvky: 23
Aha, ale já nemám TM power up :D Takže sem to posral.....No to je pěkný :D :)
No a patch na TM Original nejni? (jako nějakej další)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09.01.2009, 20:18:43 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Patche jsou zde:
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=901

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09.01.2009, 22:05:02 
Offline

Registrován: ned 28.12.2008, 14:29:22
Příspěvky: 23
Nojo, ale to je stejný jak to co jsem už stáhnul ne? To se taky jmenovalo TM_Original


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09.01.2009, 22:48:49 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
TopCD nema na strankach Vista patch

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 10.01.2009, 14:10:04 
Offline

Registrován: ned 28.12.2008, 14:29:22
Příspěvky: 23
Cože?!!?!
Já se neptám na žádnej vista patch, 0.1.2.6. je na TM_original potřeba? Jinak, ten TM_original jsem stáhnul, ale chce to po mě 0.1.2.6. nebo 0.1.2.5. 0.1.2.6. sem stáhnul taky, ale zeptá se mě to na jazyk kterej chci při instalaci, a dál to nepokračuje, tak nevim, co mám stáhnout dál. 0.1.2.5. ten nikde nejni....fakt už nevim


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 10.01.2009, 14:45:49 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Citace:
No a patch na TM Original nejni? (jako nějakej další)

Si to srovnej v hlave, ptal jsi se po dalsich patchich na TMo....

Ten TMo datadisk, ktery je na strankach TopCD byl udelan tak, aby se dal nainstalovat na verzi 1.2.5 i 1.1.6, ale obcas jsou s tim problemy kvuli udajum v registru.

Byt tebou, tak to cele odinstaluju, znova nainstaluju a pak zkusim primo TMo datadisk

Edit: Pokud mas starsi verzi nez 1.2.5, tak ti muzu poslat/uploadnout i ty starsi patche

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 10.01.2009, 17:00:26 
Offline

Registrován: ned 28.12.2008, 14:29:22
Příspěvky: 23
No, TM odinstalovaná a znova nainstalovaná, mám TM českou verzi, a chci si tam dát TM original.
Mám 1.2.5, a přes aktualizaci v TM si to aktualizuju na v1.2.6

EDIT: Hotovo, jdu na TMO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 10.01.2009, 18:09:24 
Offline

Registrován: ned 28.12.2008, 14:29:22
Příspěvky: 23
No, vyřešeno... :lol:
Neznám internetovej klíč :D , ten je v manuálu? Ten už nejspíš nemám :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 10.01.2009, 18:17:21 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
V manualu jsou tri klice, ten na nalepce ve formatu XXX-XXX-XXX-XXX--XXX je internetovy.

Pokud jsi manual ztratil, tak mas smulu, pokud jsi ho nedostal, tak vyfot uctenku a kontaktuj TopCD na help@topcd.cz

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 12.01.2009, 15:25:27 
Offline

Registrován: ned 28.12.2008, 14:29:22
Příspěvky: 23
OK díky :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 20.01.2009, 18:24:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 22.12.2008, 16:29:50
Příspěvky: 49
hale a co když sem nedostal učtenku protože to bil dárek k vánocum od strejdy :shock:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 20.01.2009, 20:16:46 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
street píše:
hale a co když sem nedostal učtenku protože to bil dárek k vánocum od strejdy :shock:
kontaktuj stejdu nebo napis na TopCD a zeptej se jich, jestli jim máš poslat komplet hru, aby ti poslali z5 hru i s klíčem

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21.01.2009, 10:16:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 22.12.2008, 16:29:50
Příspěvky: 49
díky


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz