TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 14.08.2018, 9:43:34

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Auta do hry
PříspěvekNapsal: sob 17.01.2009, 17:55:11 
Offline

Registrován: sob 17.01.2009, 17:52:13
Příspěvky: 1
Bydliště: Brno
Poradte kam mam dat auto do TM Original pls poradte :?: :?:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.01.2009, 17:57:40 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
TMo ted nemam nainstalovanou, ale...

Instalacni adresar\GameData\Skins\Vehicles a tam si vyber slozku podle prostredi

Auta z Carparku ti nepujdou, musis pouzit ty z Southmoonu

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.01.2009, 22:04:54 
Offline

Registrován: ned 28.12.2008, 14:29:22
Příspěvky: 23
Já mám TrackManii (zřejmě tu první, prostě Trackamie) a ten model se mmi ve hře nenačte...Rozbaloval jsem to, i nechal zazipovaný, ale nic. Pak jsem smazal všechno a nechal tam jenom 3 soubory, jako je to u všech - Icon, horn a diffuse, to se to ve zvolení auta objevilo, ale ve hře je to jenom "lak" (prostě to má jen barvu toho auta, co by tam mělo bejt)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.01.2009, 22:09:41 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Vojta píše:
Já mám TrackManii (zřejmě tu první, prostě Trackamie) a ten model se mmi ve hře nenačte...Rozbaloval jsem to, i nechal zazipovaný, ale nic. Pak jsem smazal všechno a nechal tam jenom 3 soubory, jako je to u všech - Icon, horn a diffuse, to se to ve zvolení auta objevilo, ale ve hře je to jenom "lak" (prostě to má jen barvu toho auta, co by tam mělo bejt)

Jaky model ? Ty cesty (snad) plati pro TMo pro starsi urcite ne.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.01.2009, 22:15:00 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
Vojta píše:
Já mám TrackManii (zřejmě tu první, prostě Trackamie) a ten model se mmi ve hře nenačte...Rozbaloval jsem to, i nechal zazipovaný, ale nic. Pak jsem smazal všechno a nechal tam jenom 3 soubory, jako je to u všech - Icon, horn a diffuse, to se to ve zvolení auta objevilo, ale ve hře je to jenom "lak" (prostě to má jen barvu toho auta, co by tam mělo bejt)


odkud máš to auto ?

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.01.2009, 22:21:59 
Offline

Registrován: ned 28.12.2008, 14:29:22
Příspěvky: 23
Ze Southmoonu. Ze sekce TM original....to je pravda, to asi nepude co :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.01.2009, 22:25:42 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
pokud máš TMo tak jo, téměř všechny auta jsme tam testovali....

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.01.2009, 22:30:33 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Vojta píše:
Ze Southmoonu. Ze sekce TM original....to je pravda, to asi nepude co :D

Patche jsou zde:
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=901

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.01.2009, 22:36:18 
Offline

Registrován: ned 28.12.2008, 14:29:22
Příspěvky: 23
Já nemám ten online klíč.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.01.2009, 22:44:03 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Jak nemas ? Na spusteni hry ho nepotrebujes. Ty jako nemas ani hru ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.01.2009, 22:55:04 
Offline

Registrován: ned 28.12.2008, 14:29:22
Příspěvky: 23
Mám TrackManii, stáhnul jsem TM_original.zip, nainstaloval a chce to po měl internetovej klíč, ten je v manuálu a ten UŽ nemám...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz