TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 18.10.2018, 5:45:28

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Upgrade
PříspěvekNapsal: úte 15.12.2009, 15:00:11 
Offline

Registrován: ned 01.06.2008, 16:07:04
Příspěvky: 88
Bydliště: !!
Hioj ,sem tu z5 a chci se zeptat. existuje upgrade z Trackmanie na trackmanii power up? a jestli TrackManii jeste nekdo hraje


Naposledy upravil(a) Full Driver dne úte 15.12.2009, 15:01:16, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.12.2009, 15:00:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
a crack od mistra zbozmiho bys k tomu nechtel? :lol:

_________________
Jeho jednoznačná hustota, MáSlo 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.12.2009, 15:01:47 
Offline

Registrován: ned 01.06.2008, 16:07:04
Příspěvky: 88
Bydliště: !!
ne ,ani neexistuje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.12.2009, 15:13:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
upgrade asi existuje. myslim, ze byval na topcd.cz, ale ted to tam maji predelany a support nikde. ve FAQ neni odkaz?

a stejne musis upgradovat az na Trackmanii Original, ta jedina bude jeste v provozu mozna (tipuju tak 50 hracu a 3 servery...).

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.12.2009, 15:15:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?p=20848#20848

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.12.2009, 15:25:02 
Offline

Registrován: ned 01.06.2008, 16:07:04
Příspěvky: 88
Bydliště: !!
Díky, a můžu ti řikat Paříž??? :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.12.2009, 15:33:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
a můžu ti říkat Vrchol palice???

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.12.2009, 16:53:57 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
To by melo byt tohle:
http://dlh.net/cgi-bin/patdl.cgi?lang=& ... owerup.zip

Doma mam jeste francouskou verzi a nejsem jsi uplne jisty jestli by sla na ceskou verzi. Jinak s tim TMo patchem ma Paris pravdu. Instaluj posledni verzi - link jsem daval pouze pro pripad, ze z nejakeho duvodu chces prave TMpu

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 06.01.2010, 21:39:59 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
Paris69 píše:
upgrade asi existuje. myslim, ze byval na topcd.cz, ale ted to tam maji predelany a support nikde. ve FAQ neni odkaz?

a stejne musis upgradovat az na Trackmanii Original, ta jedina bude jeste v provozu mozna (tipuju tak 50 hracu a 3 servery...).

myslim ze tmo uz nehraje skoro nikdo, protoze na dedimanii uz nebezi jediny server a nwm jestli bezi naky bez DM,ae silne pochybuju


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 06.01.2010, 23:58:11 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
i když se většina přesunula na United Forever, tak určitě ještě nějaké servery zůstaly - na Dedimanii bych TMo ale nehledal, hlavně proto, že FAST, ASECO... začaly až v TMs a pokud je chce někdo používat musí mít ve vetšině případů starší verzi

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.01.2010, 0:00:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
vyndam CD a podivam se...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.01.2010, 0:01:36 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
dík, já bych musel napřed vyndat krabičky od TMuf, TMu, TMsx, TMs a pak bych tam našel TrackMania 0.0.1.0, kterou bych musel aktualizovat ;)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.01.2010, 0:05:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
v tomto okamziku 10 hracu, 4 servery.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.01.2010, 18:52:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17.11.2008, 20:44:08
Příspěvky: 358
To je zoufale málo...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.01.2010, 1:59:22 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
Při ceně TMU(F) a TMN(F) se nediv.... :wink:
Pokud by se mi osobně jen trochu líbila nějaká verze TMo nebo TMs z ABC nebo bůhví odkud .. tak bych o koupi TMUF rozhodně neváhal ... :idea:

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz