TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 20.08.2018, 3:41:54

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 35 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.01.2008, 23:25:26 
Offline

Registrován: pon 31.12.2007, 13:02:50
Příspěvky: 31
Bydliště: Praha 8
hele mam takovej dotaz spustim tm pu a dam hrat pres internet vyberu si server sou tam asi 3 spustim hru a normalne hraju a pak se ukaze tabulka a tam je napsano zavod byl prerusen vracim zpet do nabitky tak me to vrati do nabidky a tam uz neni ani jeden server poradte please


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.01.2008, 23:36:09 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Problem s pripojenim? Ostatni vypli servery, vrat se do menu a zkus znova vyhledat servery (nejcastejsi moznost, chyba je ve vsech TM) - po vykopnuti/preruseni spoeni se velmi casto nerefreshne serznam serveru

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.01.2008, 23:46:34 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Davide instaluj cesky datadisk TMo ! S TMup uz po netu nejde hoooodne dlouho

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 08.01.2008, 0:05:35 
Offline

Registrován: pon 31.12.2007, 13:02:50
Příspěvky: 31
Bydliště: Praha 8
ja prave mam ten datadisk nainstalovanej a jeste se mi stava ve vsech trackmaniich ze hraju po netu normalne jedu a najednou ten cas dole zcervena a napise to neplatny cas hrace Smoke.Dave (CZ) a musim tu trat jed od znova a pritom sem neudelal nic spatnyho tak opravdu nevim


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2008, 12:20:34 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Neplatny cas vznikne v nekolika pripadech:
* tvuj PC nestihal vyhodnocovat tvou jizdu, jelikoz se zabyval necim jinym - server tvou jizdu ignoruje
* vykyv pripojeni (kratky vypadek) vetsinou to konci odpojenim od serveru, avsak v lepsim pripade ignore time
* pokus o zpomaleni casu.... obecne pokus o podvod (kdyz PC nestiha, vetsinou je to vyhodnoceno jako zmena casu)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 35 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz