TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 20.08.2018, 3:42:46

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 35 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hraje ještě něgdo
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2007, 5:38:54 
Offline

Registrován: sob 28.04.2007, 16:17:34
Příspěvky: 12
Cus lidicky, chtel bych se zeptat jestli jeste nekdo vubec hraje po internetu TMo, protoze kdyz sem vcera spustil hru tak mi to naslo pouze dva servery a to francouzskej a nemeckej...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2007, 7:59:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 23:50:58
Příspěvky: 129
No ja bych hrál, ale při snaze připojit se na internet mi to hlási "vnitřní chyba na serveru" a neví co stím. Na TMN a TMS tento problém nemám. :evil:

_________________
www.luther-tym.cz
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2007, 8:18:44 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
pokud se domluvime, tak klidne muzem zahrat ;)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2007, 12:51:41 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
2LutherJosef a jses si jistej, ze mas TMo ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2007, 13:36:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 23:50:58
Příspěvky: 129
No mám TM Power Up! Tam je nějaký problém? Nikdy jsem ji neměl a až nedávno jsem si ji koupil.

_________________
www.luther-tym.cz

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2007, 13:37:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 13:11:53
Příspěvky: 873
Bydliště: Liberéééc
Musiš ji aktualiyovat ydarma na TMO

_________________
Obrázek

Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2007, 13:48:44 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Nestahuj ten patch pres tlacitko Aktualizace, ale pres download link na http://trackmania.cz a nebo pres stranky TopCD. Ten patch co by si stahnul nejde nainstalovat na ceskou verzi ( a madarskou btw :wink: )

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2007, 15:14:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 23:50:58
Příspěvky: 129
Dík za pomoc, už to šlape. Eště to nainstaluji i večír doma. :D

_________________
www.luther-tym.cz

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 19.07.2007, 9:26:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
ja by som si aj zahral ale nejde mi ziadna TM hrat po nete.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 05.10.2007, 14:00:09 
Offline

Registrován: pon 13.08.2007, 13:01:08
Příspěvky: 177
Bydliště: Bohumín 2.0 PRO
klíďo zahraju :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 05.11.2007, 20:22:25 
Offline

Registrován: pon 05.11.2007, 20:21:06
Příspěvky: 5
Sice mi internetový klíč poslali, ale hlásí mi to vnitřní chybu serveru. :roll:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 05.11.2007, 20:25:46 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Tuhle chybku to hlasilo, kdyz nebyl nainstalovany datadisk TMo
Musis mit spesl cz verzi
http://www.trackmania.cz/cz/?n=12#12

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 05.11.2007, 22:45:08 
Offline

Registrován: pon 05.11.2007, 20:21:06
Příspěvky: 5
Díky za radu. Zkusím to. :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 07.11.2007, 11:42:53 
Offline

Registrován: pon 05.11.2007, 20:21:06
Příspěvky: 5
Nějak se mi nepodařilo obejít hlášku "Tento patch lze nainstalovat jen (hu cz) verzi...".


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 07.11.2007, 12:30:13 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
to vypada, ze nemas CZ verzi, jsi si jisty, ze mas originalni CD?

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 35 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz