TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 18.10.2018, 21:17:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 35 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 07.11.2007, 13:51:31 
Offline

Registrován: pon 05.11.2007, 20:21:06
Příspěvky: 5
Jo, mám klasickou verzi Power Up a na krabičce je přímo nápis "česká verze". :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09.11.2007, 21:17:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14.04.2007, 17:34:23
Příspěvky: 750
mně taky hlásí chyba vnitřního serveru tak stahuju ty patche nedal byste někdy někdo hru??že bysme se tady domluvili?? :lol: mam veřejnou ip takže klidně založim server :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09.11.2007, 21:30:34 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 13:11:53
Příspěvky: 873
Bydliště: Liberéééc
Bohy ty nemáš TMU? :)

_________________
Obrázek

Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09.11.2007, 22:03:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14.04.2007, 17:34:23
Příspěvky: 750
nemam tmu kde bych ji vzal?? :lol: mam akorát staženou a jelikož nejde po netu tak to mě nebaví :lol: jestli si mě nepleteš s jinym bohy třeba s tim z ism :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09.11.2007, 22:20:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 13:11:53
Příspěvky: 873
Bydliště: Liberéééc
Vidíš, to mě ani nenapadlo :lol:

_________________
Obrázek



Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09.11.2007, 22:23:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14.04.2007, 17:34:23
Příspěvky: 750
já sem bohy z TDi :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 09.11.2007, 23:33:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.05.2007, 19:44:37
Příspěvky: 1591
Bydliště: 25km JZ od Brna
aha kurva :D a ja si furt myslel ze z ISM omg

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 10.11.2007, 5:55:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
loooool,ja jsem taky myslel,ze je to nas Bohy :lol: :lol: :lol: a on to je cizi Bohy,loooool :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 10.11.2007, 16:44:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14.04.2007, 17:34:23
Příspěvky: 750
to si děláte prdel ne?? :lol: tak to je dobrý :lol: ted ste mě fakt dostali :lol: kua tak já si tady ted kvůli vám nasavim podpis s mejma rankama atd a ono se to nezobrazí :cry:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 10.11.2007, 19:19:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14.04.2007, 17:34:23
Příspěvky: 750
a tak ted už to bude :lol:

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 10.11.2007, 22:04:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.05.2007, 19:44:37
Příspěvky: 1591
Bydliště: 25km JZ od Brna
mozan kdyby sis zmenil jmeno na TDI bohy bylo by to uplne supr ale staci i ty podpisy

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 10.11.2007, 22:32:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 13:11:53
Příspěvky: 873
Bydliště: Liberéééc
Ted už to víme, jestli se tu objeví náš Bohy, tak to bude teprv bordel :D

_________________
Obrázek



Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 10.11.2007, 23:31:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14.04.2007, 17:34:23
Příspěvky: 750
no změnit méno sou zbytečný složitosti ne každej by mě pak poznal :lol: ty podpisy mam rači :wink:

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: tm power up
PříspěvekNapsal: čtv 03.01.2008, 16:14:21 
Offline

Registrován: pon 31.12.2007, 13:02:50
Příspěvky: 31
Bydliště: Praha 8
tm po up chci hrat po netu a kdyz dam internet tak to napise vnitrni chyba serveru a kdyz dam aktualizace a chci je nainstalovat tak to ukaze ze to de jenom na cz a hu verzi poradte please co nejdriv dik moc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03.01.2008, 16:35:49 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Rikal jsi, ze si kupoval od Top Cd , tak mas cz verzi tak by ti mel jit instalovat cesky patch viz zde. V pripade, ze ti ten cz patch nejde na cz verzi doporucuju reinstal. Btw neinstaloval si nahodou i jinou nez cz verzi? (odpovez pouze pokud ti nepojde nainstalovat cz patch)
Pokud hledas patch mas jinou verzi nez cz , tak si poslus zde

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 35 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz