TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je stř 20.06.2018, 10:06:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde rally
PříspěvekNapsal: stř 25.01.2012, 13:19:53 
Offline

Registrován: stř 25.01.2012, 13:12:07
Příspěvky: 8
Dobrý den, nemohli by jste mi někdo poradit s trackmania power up?Nejde mi rally.Když chci spustit něakej závod hra se ukončí na tvrdo.I v editoru to nejde.Prosím poraďte mi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde rally
PříspěvekNapsal: čtv 26.01.2012, 8:49:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01.06.2008, 9:15:06
Příspěvky: 156
Bydliště: Czech republic » Jihomoravský kraj » Břeclav
tenhle problém je známý ve verzi 1.2.5 (power up) musíš aktualizovat na 1.5.x (original)

...ten český update už nemůžu najít, ale tady je původní:
http://www.focus-files.com/update/tmo/trackmania_original_jeu_update.exe
třeba ho někdo má a pošle ti odkaz

_________________
Obrázek
Czech ManiaPlanet Moderator
TrackMania hráč od 2. čtvrtletí 2004 (TrackMania v1.2.5)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde rally
PříspěvekNapsal: čtv 26.01.2012, 18:29:57 
Offline

Registrován: stř 25.01.2012, 13:12:07
Příspěvky: 8
Zkusim to, aneb proč to vlastně nejde?špatně naprogramovaný?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde rally
PříspěvekNapsal: čtv 26.01.2012, 18:36:34 
Offline

Registrován: stř 25.01.2012, 13:12:07
Příspěvky: 8
píše mi to že tu trackmanii nemůže v počítači najít, nevím co dál, mám to od score časopisu score dává k časopisu hry a je tam napsano trackmania single jenže sem se dověděl že je to power up.Co dál když to nejde?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde rally
PříspěvekNapsal: čtv 26.01.2012, 22:00:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
zkus napsat ceskemu distributorovi hry. mel by mit ten update na cz verzi.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde rally
PříspěvekNapsal: pát 27.01.2012, 12:15:33 
Offline

Registrován: stř 25.01.2012, 13:12:07
Příspěvky: 8
A nevite kde bych moch stáhnout plnou verze trackmania original?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde rally
PříspěvekNapsal: čtv 02.02.2012, 19:03:10 
Offline

Registrován: stř 25.01.2012, 13:12:07
Příspěvky: 8
koupil sem si plnou verzi trackmania original a maka i rally


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz