TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 22.06.2018, 6:45:49

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Chodi Vam nekomu pod Vistama?
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2007, 6:58:41 
Offline

Registrován: pát 03.08.2007, 6:57:10
Příspěvky: 1
Mam original Trackmania PowerUp. Chodi Vam nekomu pod Vistama? Mne se ji bohuzel rozchodit nepovedlo... docela me to mrzi. Nations chodi, Power Up nikoliv. Diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2007, 7:02:00 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
toto je jeden z dovodov prečo Vistu nechcem


/edit/ uz ju mam

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Naposledy upravil(a) Keller dne čtv 03.07.2008, 17:35:36, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2007, 12:48:05 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Stahni si cesky patch TM Original ze stranek Top CD a s problemem starforce by ti mel pomoci topik v sekci Aktuality, kde najdes postup jak co udelat

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz