TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 22.06.2018, 6:44:08

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 15.09.2007, 19:07:30 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Citace:
Nadéo has just published a patch making it possible TrackMania Original to function under Windows Vista.

1. To insert CD of Original TrackMania to install the play.
2. To have patience time that Vista checks the program of installation of the play (that can take several minutes).
3. Once the finished checking, to authorize the execution of the TmOriginalSetup program.
4. Once the play installed, please download and carry out the patch Tmo_150_to_152_CD_Setup_1.exe


http://focus.metaboli.fr/Patchs/Tmo_150 ... etup_1.exe

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 08.12.2008, 18:26:06 
Offline

Registrován: pon 08.12.2008, 18:20:58
Příspěvky: 4
zdarec ... mám power up a visty a nainstaloval jsem si nejprve patch na TMO a potom jsem chtěl nainstalovat ještě vista patch, ale tam už mi to začalo psát, že trackmania original nebyla v počítači nalezena ... nevíte co s tím? mimo jiné mi tam ještě vyskočily nějaké tabulky že grafická karta není podporována ... mám radeon HD2400, nevím jestli to s tím může souviset ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 08.12.2008, 18:30:02 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Pokud ti hra bezi, tak neni treba zadny patch instalovat. To same se tyka te hlasky.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 08.12.2008, 18:44:39 
Offline

Registrován: pon 08.12.2008, 18:20:58
Příspěvky: 4
Tom.CZ.73 píše:
Pokud ti hra bezi, tak neni treba zadny patch instalovat. To same se tyka te hlasky.

hra právě neběží ... bez vista patche mi to hlásí, že hra jde spustit pouze pod 95, 98 ... xp, a patch nainstalovat nejde ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 08.12.2008, 19:48:14 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Hmm tak to nevim. Jakou mas verzi hry ? CZ/EN ? Jaky si instaloval patch CZ/mezinarodni ? (pokud nevis, dej odkaz, kde jsi k nemu prisel)

Ohledne te grafiky se mrkni do tohoto topiku (patch):
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=891&start=15

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 08.12.2008, 20:19:09 
Offline

Registrován: pon 08.12.2008, 18:20:58
Příspěvky: 4
Tom.CZ.73 píše:
Hmm tak to nevim. Jakou mas verzi hry ? CZ/EN ? Jaky si instaloval patch CZ/mezinarodni ? (pokud nevis, dej odkaz, kde jsi k nemu prisel)

Verzi mám českou ... normálně legálně koupenou u nás a patch jsem instaloval z těchto stránek ... je tam psané že je český. jo a ještě když to spustím přes ten laucher ... dám tam to hrát, tak se nestane nic ... to že to nepodporuje visty mi to napíše jen když to spustím přímo z instalační složky v režimu kompatibility ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 08.12.2008, 20:20:36 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
klok píše:
zdarec ... mám power up a visty a nainstaloval jsem si nejprve patch na TMO a potom jsem chtěl nainstalovat ještě vista patch, ale tam už mi to začalo psát, že trackmania original nebyla v počítači nalezena ... nevíte co s tím? mimo jiné mi tam ještě vyskočily nějaké tabulky že grafická karta není podporována ... mám radeon HD2400, nevím jestli to s tím může souviset ...
Pokud jsi instaloval CZ verzi, tak to vypada, ze bude chybet zase nejaky udaj v registrech. Zkus nainstaloivat nejprve PowerUP, po ni vem patch na Original ale pozor pres prave tlacitko ho pust jako administrator. Pokud to bude resit problem, tak dej vedet. Pokud to nepujde, tak budu muset vycistit nejakej HDD, nainstalovat Visty a udelat patch, kterej to bude resit i kdyz bude chyba v registrech.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 09.12.2008, 16:33:42 
Offline

Registrován: pon 08.12.2008, 18:20:58
Příspěvky: 4
tak problém to bohužel neřeší ... pořád to dělá to samé ..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.12.2008, 0:57:42 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
to me moc nepotesilo, holt budu muset vyzkouset a pripravit patch, kterej neni tak haklivej na chybejici udaje v registru systemu :cry:

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.09.2009, 20:24:20 
Offline

Registrován: čtv 17.09.2009, 19:01:47
Příspěvky: 1
Ahoj,sice je to o něco později,ale mám uplně ten samej problém :cry: .Podařilo se Vám problémy nějakým způsobem odstranit?


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 21.04.2010, 15:46:04 
Offline

Registrován: stř 21.04.2010, 15:23:18
Příspěvky: 15
]Lidičky poraďte prosím. Mám Vistu, koupil sem si TM Power up! a nainstaloval, samozřejmě to nešlo, tak jsem zkusil patch co doporučujete, ale ten se mi nechce naintalovat, zkusil sem ho spustit jako Admin a nic, pak kompatibilita na xp, a na 2000 a zase nic, Pak jsem ho zkusil přemísti do složky s hrou a zase nic :( . Pls poraďte. Tohle je dobrá hra, a hlavně dobrej díl. Děkuji.


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: čtv 22.04.2010, 9:27:37 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
neslíbím kdy, ale jelikož jsem nedohledal zálohu TMo update pro CZ verzi tak budu muset zkusit jinou věc - naisnatlovat Fr/En verzi, aktualizovat na TMo a po zálohování doplnit "Vista Patch" a soubory, které se změní sem dát s tím, aby se rozbalili kam patří.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: čtv 22.04.2010, 9:46:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
zalohu mozna nekde mam stazenou a ulozenou ... podivam se po ni (v podobnem casovem horizontu...).

_________________
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: čtv 22.04.2010, 10:06:08 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Paris: původně jsem myslel, že najdu komplatní instalaci, jak jsem připravoval update z CZ TM:PU! na TMo, ale buď jsem to archivoval tak dokonale, že to nemohu najít nebo to bylo na 750GB HDD, co uz byl na reklamaci (selhani elektroniky - pokusy o oziveni jsem po 2 mesicich vzdal).

btw uz jsem si zprovoznil sestavu na zkoušení, tak tam hodím rovnou Win 7 Pro 64bit CZ OEM

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz