TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 22.06.2018, 6:49:26

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.04.2008, 12:40:23 
Offline

Registrován: ned 27.04.2008, 12:04:55
Příspěvky: 5
Bydliště: Borovany
Dobře, ta moje verze byla 1.2.5 nedavno sem ji patchnul na 1.2.6-to odpovídá Power up ale když sem zkoušel instalovat datadisk ORIGINAL tak to, i když sem tu instalaci přesunul do složky s TM, psalo NA VAŠEM PC NEBYLA NALEZENA TM PU 1.2.5 ani 1.2.6 No nevadí...teď zkusim ještě ty dva patche a pak to nechám.....zatím díky za rady

Jo a zdravím Jirku a taky díky :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.04.2008, 12:43:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
na ceskou verzi jde jen cesky update (asi by sel i jiny, ale chtelo by to upravy...)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.04.2008, 12:46:29 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
verze 1.2.5 nebo 1.2.6 je to úplně jedno, nejsem si jistý, jestli jsem testoval 1.2.5 z CD + 1.2.6 patch a na to 1.5.0 (Original) ale každopádně CZ verze PowerUP! 1.2.5 i 1.2.6 je plně funkční a CZ update na ORIGINAL funguje
v Borovanech bych měl být ve strředu večer, doufám, že nezůstanu čekat v ČB moc dlouho 8)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.04.2008, 12:47:21 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Paris69 píše:
na ceskou verzi jde jen cesky update (asi by sel i jiny, ale chtelo by to upravy...)
hlavně by chybělo celkem dost textů ;)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.04.2008, 15:28:39 
Offline

Registrován: ned 27.04.2008, 12:04:55
Příspěvky: 5
Bydliště: Borovany
Jinak s tím CD key si měl pravdu. A ten ORIGINAL ani POWER UP mi nejde..... škoda no ale teď hraju Nations Forever a v tý zákl. TM zkouším vylepšovat výsledky. Ty jo ty už v Borovanech moc nebýváš co?! Já sem tě naposled viděl jednou na Fyzice jak si byl za učitelem....A jak žiješ???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.04.2008, 16:34:12 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Docela to ujde, předpokládám, že bych se mohl zastavit v pátek na základce ;) přecejen, když jsem doma, tak už ve škole skoro nikdo není :D

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz