TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 18.06.2018, 12:03:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vkládání aut do TM Sunrise
PříspěvekNapsal: pát 04.07.2008, 13:54:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 12.04.2007, 7:35:21
Příspěvky: 28
Bydliště: Královské věnné město Polička
Potřebuji poradit, jak do této hry vkládat auta. Fórum jsem projížděl, ale žádný návod na vkládání aut přímo do tohoto dílu tu není... :(

Všem děkuji předem za rady :)

_________________
PC:
Intel Core2Duo E6750 2,67Ghz
HDD Seagate 250Gb, Barracuda 160Gb (celkem 410Gb)
2x2Gb Ram A-Data (celkem 4Gb :))
Nová základovka Asus Pro, přesné jméno nevím :lol:
Zvouková karta Realtek HD 8)
Grafika Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb/256bit 8)
HESLO:Pořádek je pro blbce,jen inteligent ovládá chaos


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.07.2008, 14:08:10 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Ono je to totiz vsude stejne. U TMs(x) je to podslozka TrackMania Sunrise\GameData\Skins\Vehicles a tam vyber slozku s prostredim, do ktereho chces auto vlozit. Lokatory se delaji stejne ve vsech TM

V Tms byla jeste auta vytvarena pro kazde prostredi zvlast. od TMu uz jsou modely universalni

Jinak stahnu si free datadisk eXtreme. oficialni stranky uz nejdou, ale na ceskych hernich webech ho na 100% najdes

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.07.2008, 14:46:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 12.04.2007, 7:35:21
Příspěvky: 28
Bydliště: Královské věnné město Polička
A kam se dávají ty lokátory? :oops:

_________________
PC:

Intel Core2Duo E6750 2,67Ghz

HDD Seagate 250Gb, Barracuda 160Gb (celkem 410Gb)

2x2Gb Ram A-Data (celkem 4Gb :))

Nová základovka Asus Pro, přesné jméno nevím :lol:

Zvouková karta Realtek HD 8)

Grafika Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb/256bit 8)

HESLO:Pořádek je pro blbce,jen inteligent ovládá chaos


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.07.2008, 16:38:47 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Kuby píše:
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...

http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=231
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?p=34510#34510
http://www.tm-creative.org/tutorials/ge ... /index.php
http://www.tm-creative.org/tutorials/ge ... /index.php

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání aut do TM Sunrise
PříspěvekNapsal: sob 05.07.2008, 10:11:24 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Johny xXx píše:
Potřebuji poradit, jak do této hry vkládat auta. Fórum jsem projížděl, ale žádný návod na vkládání aut přímo do tohoto dílu tu není... :(

Všem děkuji předem za rady :)
Možná by nebylo na škodu prolistovat manuál (CZ verze ho má na CD, tištěná je jen část)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05.07.2008, 11:35:48 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
V tomhle pripade by to asi moc nepomohlo. Pokud se neplatu, tak v manualu jsou uvedeny jen podslozky s umistenim kampani a map a lokotory Nadeo oficalne ani nezna ;-)

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání aut do TM Sunrise
PříspěvekNapsal: stř 15.12.2010, 18:17:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.2010, 18:10:04
Příspěvky: 204
Bydliště: Formule
prosím vás omlouvám se že píšu do odpovědí ale nechci zbytečně zakládat nové téma se stejnou pointou.Tak na věc.Když stáhnu auta do TMSX chci to extrahovat do TMSX skins vehicles a například SportCar ale vždy když to tam extrahuji tak se do té složky pro jistotu podívám ale mám to tam uložené jako jednotlivé soubory (např.obrázky,horny,atd.) prosím poraďte.

Jo a já jsem totiž z TMSX začátečník.Hrál sem ji asi před 3 lety naposled měl sem tam hodně aut (opravdu hodně) ale již jsem zapoměl JAK SE TO DĚLÁ :cry:

Předem děkuji za odpovědi.

_________________
Obrázek
Obrázek

Jsem Trackmaniac ne Truckmaniac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání aut do TM Sunrise
PříspěvekNapsal: stř 15.12.2010, 18:23:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
nech to tam jako zip. nerozbaluj to.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání aut do TM Sunrise
PříspěvekNapsal: stř 15.12.2010, 18:27:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.2010, 18:10:04
Příspěvky: 204
Bydliště: Formule
ok díky akorát já sem blbej tak nevím jak já to totiž stáhnu do správce stahování a pak to umim jedině rozbalit (Níže v popisu je co jsem já ) ale dík za radu já ti možná i vim jak to udělat

_________________
Obrázek
Obrázek

Jsem Trackmaniac ne Truckmaniac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání aut do TM Sunrise
PříspěvekNapsal: stř 15.12.2010, 18:29:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.2010, 18:10:04
Příspěvky: 204
Bydliště: Formule
ne tak nevím

_________________
Obrázek
Obrázek

Jsem Trackmaniac ne Truckmaniac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání aut do TM Sunrise
PříspěvekNapsal: stř 15.12.2010, 18:32:37 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
No musíš si otevřít složku, kam si ten skin stáhnul, vyjmont ho a vložit, kam chceš. Nebo ještě líp stáhnout tam, kam ho potřebuješ umístit.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání aut do TM Sunrise
PříspěvekNapsal: stř 15.12.2010, 18:36:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.2010, 18:10:04
Příspěvky: 204
Bydliště: Formule
ok děkuji pokusím se :-D

_________________
Obrázek
Obrázek

Jsem Trackmaniac ne Truckmaniac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání aut do TM Sunrise
PříspěvekNapsal: stř 15.12.2010, 18:39:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.2010, 18:10:04
Příspěvky: 204
Bydliště: Formule
sakra tak já nevim já si navolil cestu kam to má stahovat všechny soubory a nemam to tam omg

_________________
Obrázek
Obrázek

Jsem Trackmaniac ne Truckmaniac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání aut do TM Sunrise
PříspěvekNapsal: stř 15.12.2010, 18:41:34 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.2010, 18:10:04
Příspěvky: 204
Bydliště: Formule
joj já se moc omlouvám tentokrát by to mělo jít

_________________
Obrázek
Obrázek

Jsem Trackmaniac ne Truckmaniac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání aut do TM Sunrise
PříspěvekNapsal: stř 15.12.2010, 22:06:36 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
Nenapsal jsi jakej máš prohlížeč, ale ve firefox dej nástroje, možnosti a zhruba v polovině je cesta kam stahovat. Třeba já si jí pozměnil na plocha, download.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz