TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 11.12.2018, 7:22:00

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TMsx u ABC: Často kladené dotazy
PříspěvekNapsal: čtv 11.12.2008, 12:19:16 
Offline

Registrován: stř 10.12.2008, 15:16:34
Příspěvky: 2
Bydliště: Praha/Vysočina
TrackMania Sunrise eXtreme
Technická podpora – často kladené dotazy

Otázka: Když kontroluji, zda nejsou k dispozici nové aktualizace, objeví se hlášení „Tvá verze je zastaralá.“ Co to znamená?
Odpověď: Zcela paradoxně to znamená, že máte aktuální verzi. Autoři TrackManie pouze v tomto případě nechávají vypisovat špatný text.

Otázka: Hra po mně chce zadat online klíč. Opíšu ho do políček, ale nemohu stisknout tlačítko OK, které zůstalo zašedlé. Co mám dělat?
Odpověď: Online klíč, který se pokoušíte zadat, zašlete prosím na e-mail kovar@cinemax.cz. Porovnáme ho s naší databází. Kvůli snížené čitelnosti online klíče na obalu CD se může stát, že některé písmeno nebo číslici čtete špatně.

Otázka: Ochranný systém zobrazuje chybové hlášení, případně mě vybízí k aktualizaci ovladačů.
Odpověď: Hra obsahuje protipirátskou ochranu StarForce, která si na Váš počítač musí nainstalovat vlastní ovladače. K tomu však potřebuje administrátorská práva. Klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu „TmSunrise“ na ploše a z menu vyberte položku „Spustit jako správce“.

Otázka: Ve spouštěcím menu kliknu na tlačítko Hrát, na monitoru krátce problikne okno, ale hra se nespustí.
Odpověď: Zkuste hru spustit přímo pomocí souboru „TmSunrise.exe“, který standardně najdete ve složce „C:\Program Files\TrackMania Sunrise“.

Otázka: Při testu grafické karty se objevuje chybové hlášení: „Could not retrieve your graphic device performance. Automatic graphic quality may be inedequate“ a hra se odmítá spustit.
Odpověď: Nechte si vytvořit výpis DxDiag a pošlete ho na e-mail kovar@cinemax.cz. Výpis vytvoříte takto:
1. Klikněte na menu Start
2. Klikněte na Spustit...
3. Zadejte dxdiag
4. Klikněte na OK
5. Klikněte na tlačítko Uložit všechny informace... a uložte soubor na Váš počítač.

FAQ, verze 1.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 08.02.2009, 15:22:54 
Offline

Registrován: pon 29.12.2008, 19:58:24
Příspěvky: 5
co mam kdyz se me tam ukaze ze verze je zastarala ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 08.02.2009, 16:10:18 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
jendag píše:
co mam kdyz se me tam ukaze ze verze je zastarala ?

Citace:
Otázka: Když kontroluji, zda nejsou k dispozici nové aktualizace, objeví se hlášení „Tvá verze je zastaralá.“ Co to znamená?
Odpověď: Zcela paradoxně to znamená, že máte aktuální verzi. Autoři TrackManie pouze v tomto případě nechávají vypisovat špatný text.


:idea:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz