TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 11.12.2018, 8:55:44

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TM-Sunrise Svůj avatar ve hře
PříspěvekNapsal: sob 03.01.2009, 22:27:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 03.01.2009, 22:14:36
Příspěvky: 3
Ahoj, potřeboval bych poradit jak si mohu do TM Sunrise do sveho profilu dát svůj obrázek(Avatar). Skousel sem to dlouhou dobu a už si fakt nevim Rady, Jestli by někdo o tom něco věděl prosim napište to tu. Díky moc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 03.01.2009, 23:04:08 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Kdyz kliknes na zastupce mel by jsi mit k dispozici nabidku, kde das Napoveda-Uzivatelska data-Avatar a vyberes obrazek, ktery chces pouzit idealne v s pomery stran 1:1, ve hre pak jdi do profilu a avatar si zmen

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 03.01.2009, 23:17:56 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
128x128 do asi 10kB (pokud udelas DDS soubor, tak to vetsinou neni treba resit)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 03.01.2009, 23:37:27 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Pokud pouzijes ten muj zpusob, tak hra si to sama prevede do formatu, ktery ji vyhovuje a nic nemusis resit. To, co rika Kuby plati, kdyz si vysledny obrazek vytvaris sam a ukladas ho do slozky GameData\Skins\Avatars

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009, 10:12:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 03.01.2009, 22:14:36
Příspěvky: 3
Vazne to jde Diky moc Kuby a Tome. A mel bych posledni otazku trochu mivam problemy s PhP Fory kvuli avataru vzdy si to uploadnu muj obrazek na image shack a opisu ten kod co je tam napsany a vlozim ho do profilu a vzdy mi to pise chybu :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009, 10:21:16 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Je potreba zadat primy odkaz.

A to rozhodne neni link, ktery je uvedeny v kolonce "Show image to friends". Pokud chces primy link z ImageShack, tak si ho musis vytahnout z z tech odkazu vytahnou:

Primy link:
http://img211.imageshack.us/img211/6854 ... sisgr0.jpg

Neprimy:
http://img211.imageshack.us/my.php?imag ... sisgr0.jpg

Ale je dost pravdepodobne, ze ti ho po nejake dobe smazou, kdyz ho bude takhle pouzivat.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009, 11:12:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 03.01.2009, 22:14:36
Příspěvky: 3
JJ jede to dik moc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: NEJDE!
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009, 12:41:43 
Offline

Registrován: sob 03.01.2009, 22:44:06
Příspěvky: 4
Bydliště: Petrovice u Sušice
kdyz si tam dam ten obrazek ve formatu dds a rozliseni 128x128 pod 10kb tak se mi tam ukaze jenom takova cervena mřížka na cernym pozadi.co s tim PLS?? :?:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009, 12:45:28 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
To ti muzu ict presne - neco si udelal spatne. Pouzij tu moji metodu a mas po problemu

PS: neni max 8kb ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 24.01.2009, 17:31:12 
Offline

Registrován: pon 29.12.2008, 13:00:16
Příspěvky: 5
Bydliště: Chomutov
Tom.CZ.73 píše:
Kdyz kliknes na zastupce mel by jsi mit k dispozici nabidku, kde das Napoveda-Uzivatelska data-Avatar a vyberes obrazek, ktery chces pouzit idealne v s pomery stran 1:1, ve hre pak jdi do profilu a avatar si zmen

Zdravím mužeš to prosím trochu víc rozepsat na jakého zastupce kliknout na ploše nebo jinde?trochu podrobnejší postup
Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 24.01.2009, 17:51:11 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
TmSunriseLauncher.exe ve instalacni slozce a nebo zastupce na nej. Ja mam na plose TmSunrise, ale nemuzu vedet jestli jsi si ho nechal vytvorit nebo jestli jsi si ho smazal/prejemnoval :idea:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Lokator na AVATAR
PříspěvekNapsal: čtv 17.12.2009, 15:56:28 
Offline

Registrován: stř 29.07.2009, 8:52:06
Příspěvky: 22
Ahoj pls lidi, kam mam dat lokator, kdyz mam dds soubor, a kdyz ho dam do zipu s lokatorem, tak nelze pouzit ?
Tady to sem dal do lokatoru : http://www.uloz.to/3320886/larny-1.dds[/img]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Lokator na AVATAR
PříspěvekNapsal: čtv 17.12.2009, 16:01:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ulozto neni primy odkaz. aspon me to hazi na Stahnout VIP/Free

jinak locator patri do stejneho adresare jako dds.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: ULOZ TO
PříspěvekNapsal: pát 18.12.2009, 15:08:10 
Offline

Registrován: stř 29.07.2009, 8:52:06
Příspěvky: 22
Oni lokatory mi na auta jdou z toho uloz to tak nevim
Jakej jinou stranku muzu pouzit ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 18.12.2009, 15:10:51 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Hosting, ktery ti dovoli pouzivat prime odkazy. Ono je dobre si zjistit, co jsou to prime odkazy. V FAQ jsou i nejake doporucene hostingy, ale pred pouzitim doporucuji zkontrolovat jestli to jeste plati.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz