TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 22.06.2018, 18:06:13

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Auto samo zatáčí
PříspěvekNapsal: úte 21.04.2009, 12:43:49 
Offline

Registrován: stř 07.01.2009, 16:27:44
Příspěvky: 32
Jak již jsem napsal v názvu jedu online držím plyn a najednou mi auto samo zatočí.Nevíte jak bych to mohl vyřešit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 21.04.2009, 13:19:02 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
povypínej všechny nepotřebné rezidentní programy, ICQ a rostatní komunikační programy, odpoj všechna USB zařízení a pokud se problém přestane projevovat můžeš začít hledat co za to může (osobně mám zkušenosti s jednou starší verzí Mirandy, kdy se problém objevil při přijetí zprávy)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 21.04.2009, 13:27:13 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Na tohle tema je tu uz nekolik topiku :idea:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Auto samo zatáčí
PříspěvekNapsal: stř 29.12.2010, 19:49:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.2010, 18:10:04
Příspěvky: 204
Bydliště: Formule
hele mám vipnout i antivira ?

_________________
Obrázek
Obrázek

Jsem Trackmaniac ne Truckmaniac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Auto samo zatáčí
PříspěvekNapsal: stř 29.12.2010, 22:13:33 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
Jasně vypni. A pak hledej návody na ruských stránkách. Rusáci jsou co se týče rad nejlepší.
Edit: Stejnej příspěvek o řádek výš.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Auto samo zatáčí
PříspěvekNapsal: pát 31.12.2010, 13:22:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.2010, 18:10:04
Příspěvky: 204
Bydliště: Formule
hele pls já vipl antivira hotkeye ikonku myši ikonku ATIny atd. mám zaplou alternativní metodu drátovou klávesnici mrtvou zónu na max a furt to zatáčí poraďte pls

_________________
Obrázek
Obrázek

Jsem Trackmaniac ne Truckmaniac


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz