TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je stř 19.09.2018, 23:48:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: neplatny cas ignorovan
PříspěvekNapsal: čtv 01.10.2009, 18:32:59 
Offline

Registrován: čtv 01.10.2009, 18:28:22
Příspěvky: 17
cau, kdyz hraju po netu tmsx, tak mi kdyz ujedu kousek trate vzdycky ukaze: neplatny cas zavod hrace tlama bude ignorovan, a ukazuje to porad.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 02.10.2009, 7:45:37 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Časy jsou ignorovány, pokud dochází k chybě v komunikaci mezi serverem a hráčem.
Je to částečně i ochrana proti podsouvání falešných časů.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 02.10.2009, 10:11:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
tak to musel fcelda nejak tu ochranu obejit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 02.10.2009, 11:23:05 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Si pis.. Mam svoje zpusoby.. :-)

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: vyreseno!
PříspěvekNapsal: pát 02.10.2009, 13:00:22 
Offline

Registrován: čtv 01.10.2009, 18:28:22
Příspěvky: 17
zjistil jsem, ze kdyz dam netbook na nabijecku nedela to!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 02.10.2009, 13:41:24 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
Notebook kdyžtak. A známej z notasu zase nemůže koukat přes TV výstup na film z NT do TV pokud má NB na nabíječce. Pokud jede na baterku tak je vše OK. Patrně v těch nabíjecích modulech nějaká malá chyba je.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 02.10.2009, 15:49:31 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Taky se to stava, kdyz je PC prilis zaneprazdneny - nestiha "odpovivat" serveru

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz