TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 22.06.2018, 18:08:43

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 20 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30.11.2009, 18:41:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 30.05.2008, 21:23:58
Příspěvky: 750
zrovna u TM asi rozdil mezi nastavovani bitrate a kvantizeru nepoznas....nicmene v mpeg-4 (ffdshow) se da snad nastavit i kvantizer


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Petr 68
PříspěvekNapsal: pon 30.11.2009, 19:39:00 
Offline

Registrován: ned 11.02.2007, 16:23:21
Příspěvky: 8
Bydliště: Kostelec nad Černými Lesy
Generuju to bez zvuku :)

Ale dik za tvoje rady :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30.11.2009, 19:40:17 
Offline

Registrován: ned 11.02.2007, 16:23:21
Příspěvky: 8
Bydliště: Kostelec nad Černými Lesy
pukous píše:
zrovna u TM asi rozdil mezi nastavovani bitrate a kvantizeru nepoznas....nicmene v mpeg-4 (ffdshow) se da snad nastavit i kvantizer


Jo jo dá :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30.11.2009, 19:45:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
pukous ma mozna pravdu ... ty obrazky z TM jsou tak na jedno brdo (ten nemluvim o tvem konkretnim ztvarneni, jen o tom, ze ty auticka a budovy jsou tak nejak jednotneho charakteru, co se tyka komprese obrazu), ze to vyjde nastejno.

krome kodeku pak kvalitu ovlivnis nastavenim hry na maximum, co snese (shadery, stiny, textury...), ale to si rikal, ze neco prenastavujes.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 30.11.2009, 20:05:31 
Offline

Registrován: ned 11.02.2007, 16:23:21
Příspěvky: 8
Bydliště: Kostelec nad Černými Lesy
Paris69 píše:
pukous ma mozna pravdu ... ty obrazky z TM jsou tak na jedno brdo (ten nemluvim o tvem konkretnim ztvarneni, jen o tom, ze ty auticka a budovy jsou tak nejak jednotneho charakteru, co se tyka komprese obrazu), ze to vyjde nastejno.

krome kodeku pak kvalitu ovlivnis nastavenim hry na maximum, co snese (shadery, stiny, textury...), ale to si rikal, ze neco prenastavujes.


to mam vše naplno :) 9800GTX+


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 20 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz