TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 11.12.2018, 7:21:34

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 34 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Trackmania Sunrise Extreme a Windows 7
PříspěvekNapsal: ned 17.01.2010, 11:06:07 
Offline

Registrován: čtv 12.02.2009, 22:27:29
Příspěvky: 2
Bydliště: Praha 9
Zdravím,

Chtěl jsem si nainstalovat TMSE , ale po instalaci mi nejde spustit hra . Prý není pro tuto verzi systému kompatabilní ovladač StarForce . Kde seženu kompatabilní ?


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: ned 17.01.2010, 11:41:34 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Co zkusit Vista patch ?
viewtopic.php?f=5&t=901&p=20844#p20844

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 13.02.2010, 14:42:59 
Offline

Registrován: sob 13.02.2010, 14:40:52
Příspěvky: 13
Mě to u vista patche píše že track mania original nebyla nalezena nevím co s tím prosím pomoztemi


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 13.02.2010, 14:47:44 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
tady si taky u tm sunrise / extreme

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 13.02.2010, 14:49:05 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
to si musis stahnout patch k tmsunrise a ne tmoriginal

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 13.02.2010, 15:03:04 
Offline

Registrován: sob 13.02.2010, 14:40:52
Příspěvky: 13
a poslal by mi někdo na odkaz sunrise (mi to bylo divný že to hledá Original)


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 13.02.2010, 15:54:49 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
viewtopic.php?f=5&t=901&p=20844#p20844 kolonka Trackmania sunrise eXtreme :arrow: Vista patch 1.51 :arrow:

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: ned 14.02.2010, 11:43:40 
Offline

Registrován: sob 13.02.2010, 14:40:52
Příspěvky: 13
a kam mám ten patch dát? píše to že to nepotřebuje instalovat


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: ned 14.02.2010, 12:25:35 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
tak asi mas tmsunrise extreme :wink:

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: ned 14.02.2010, 12:37:51 
Offline

Registrován: sob 13.02.2010, 14:40:52
Příspěvky: 13
no však mám ale co s tím? furt to nejede


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: ned 14.02.2010, 13:33:38 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Můžes spustit launcher a řict nám, jakou verzi hry máš (1.50/1.51) ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: ned 14.02.2010, 20:09:43 
Offline

Registrován: sob 13.02.2010, 14:40:52
Příspěvky: 13
sorry že nevím ale jakej launcher :-) ?


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: ned 14.02.2010, 22:27:58 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
das muj pocitac :arrow: C(lokalni disk) :arrow: soubory :arrow: trackmania sunrise :arrow: TmSunriseLauncher

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2010, 14:30:04 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
jhs: Ty jsi teda odborník :lol: :lol:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2010, 14:42:55 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Poslední dobou se to jima jenom hemží.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 34 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz