TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 18.06.2018, 12:24:25

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: No building limit
PříspěvekNapsal: sob 30.01.2010, 14:33:34 
Offline

Registrován: sob 30.01.2010, 14:26:28
Příspěvky: 3
já hraji TM sunrise né kvuli časům,multiplayeru nebou kaskadérským kouskům to co me na TM vždycky nejvíc bavilo byly tratě-stavět si vlastní. Háček je v tom že v editorech tratí je limit a aby ste mohyl stavet vetší tratě musíte vydělávat skóre což mě zoufale nebaví :arrow: na starém počítači sem něco vydělané měl ale teď mám noví a zoufale se mi to nechce projíždět :cry: tak se ptám neznáte někdo nějaký mod ktery by ten limit zrušil? :roll:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: No building limit
PříspěvekNapsal: sob 30.01.2010, 15:38:00 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Tohle by melo byt ono:
http://www.otmb.org/hpbifta/CoppersFull.zip

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: No building limit
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2010, 7:58:48 
Offline

Registrován: sob 30.01.2010, 14:26:28
Příspěvky: 3
Funguje to jupíííí! :D :mrgreen:

máš mé díky :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: No building limit
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2010, 9:48:38 
Offline

Registrován: pon 21.12.2009, 14:13:59
Příspěvky: 114
Bydliště: Velim
kam ted soubor mam dat??

_________________
JHS fun!!! gamepad !!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: No building limit
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2010, 9:50:30 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Postupuj podle read me souboru
viewtopic.php?f=8&t=2531

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: No building limit
PříspěvekNapsal: sob 18.12.2010, 11:50:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.2010, 18:10:04
Příspěvky: 204
Bydliště: Formule
tome pls nevim co to tam je ale jak se to ukládá pls stáhnu to a kam mam ten soubor uložit?? :?: :?:

_________________
Obrázek
Obrázek

Jsem Trackmaniac ne Truckmaniac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: No building limit
PříspěvekNapsal: sob 18.12.2010, 11:51:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.2010, 18:10:04
Příspěvky: 204
Bydliště: Formule
jo a prosimtě není to považováno jako nějaký bug,cheat nebo hack ?? nerad bych to schytal od nějakého GMka

_________________
Obrázek
Obrázek

Jsem Trackmaniac ne Truckmaniac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: No building limit
PříspěvekNapsal: sob 18.12.2010, 12:07:31 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Myslím si, že když ty mapy nedokážeš zajet, aby jsi odemknul, co potřebuješ, tak s tím stejně nic pořádného nepostavíš.
Jaký GM ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: No building limit
PříspěvekNapsal: pon 20.12.2010, 12:57:58 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.2010, 18:10:04
Příspěvky: 204
Bydliště: Formule
ne s tim GM to byla chyba ale tady je to přeci o tom jak stavět tratě abys měl neomezený počet kreditů ne ??

_________________
Obrázek
Obrázek

Jsem Trackmaniac ne Truckmaniac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: No building limit
PříspěvekNapsal: pon 20.12.2010, 14:55:47 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
No dobře, ale když neumíš jezdit a ty tratě projet, aby jsi si to sám odemknul, tak prostě nemůžeš vědět, co lidi, kteří jezdit umí, dokáží "projet".

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: No building limit
PříspěvekNapsal: úte 21.12.2010, 11:23:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.2010, 18:10:04
Příspěvky: 204
Bydliště: Formule
nj ale já jsem jako lihkan,já tky nehraju moc tm na to abych jezdil singly a taky ja tam nejvic stavim trate

_________________
Obrázek
Obrázek

Jsem Trackmaniac ne Truckmaniac


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz