TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 20.06.2019, 18:24:06

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: tms
PříspěvekNapsal: ned 09.05.2010, 11:45:18 
Offline

Registrován: sob 17.04.2010, 13:10:41
Příspěvky: 92
Bydliště: Ostrava
co mam delat kdyz hraju na nekterem serveru a pak chci odejit na jinaci ale zadny se mi tam neukaze a hra mi nejde vypnout?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tms
PříspěvekNapsal: ned 09.05.2010, 13:26:52 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
můžeš se zkusit vrátit do hlavního menu - pokud nejde hra vypnout zkus Alt+F4
někdy docházelo k chybě v seznamu serverů, že se po odpojení neukázal - většinou stačilo zajít do hlavního menu a pak se vrátit do multiplayeru

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tms
PříspěvekNapsal: ned 09.05.2010, 13:31:05 
Offline

Registrován: sob 17.04.2010, 13:10:41
Příspěvky: 92
Bydliště: Ostrava
no jenze tk to vypinam furt a cekam pet minut nez ta tabulka zmizne ze je uloha ukoncena..zbytecne to zdrzuje komp


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tms
PříspěvekNapsal: ned 09.05.2010, 14:57:34 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
tak to bude chtít zjistit, kde je chyba - co máš za Windows? XP, Vista nebo 7 ? Případně jestli to nedělá nějaký program.
Hodí se i otázka, jestli to dělalo vždy nebo až po instalaci/aktualizaci nějakého programu.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tms
PříspěvekNapsal: úte 11.05.2010, 15:01:18 
Offline

Registrován: sob 17.04.2010, 13:10:41
Příspěvky: 92
Bydliště: Ostrava
ja mam xp


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tms
PříspěvekNapsal: stř 12.05.2010, 19:28:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.02.2009, 19:36:29
Příspěvky: 141
Bydliště: Hontianske Moravce
Kuby píše:
...Hodí se i otázka, jestli to dělalo vždy nebo až po instalaci/aktualizaci nějakého programu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tms
PříspěvekNapsal: čtv 13.05.2010, 15:26:17 
Offline

Registrován: sob 17.04.2010, 13:10:41
Příspěvky: 92
Bydliště: Ostrava
delalo to tedka za poslednich pet mesicu jinak vubec


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tms
PříspěvekNapsal: čtv 13.05.2010, 19:13:58 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
zkusim ti pomoct na ICQ, precejen to bude asi rychlejsi a shrnuti sem pak snadno dopisu

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tms
PříspěvekNapsal: pát 14.05.2010, 15:31:26 
Offline

Registrován: sob 17.04.2010, 13:10:41
Příspěvky: 92
Bydliště: Ostrava
dobre dekuju ti..bo me to zacina stvat kdyz se z toho nemuzu dostat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tms
PříspěvekNapsal: pát 14.05.2010, 22:12:10 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
A pak Tě bude štvát až se do toho budeš moc dostat. Používej kondom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tms
PříspěvekNapsal: pon 17.05.2010, 10:48:41 
Offline

Registrován: sob 17.04.2010, 13:10:41
Příspěvky: 92
Bydliště: Ostrava
komarsz píše:
A pak Tě bude štvát až se do toho budeš moc dostat. Používej kondom.

lol to se nikdy nestane


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz