TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je sob 22.09.2018, 15:59:57

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ochrana Star Force
PříspěvekNapsal: pát 07.01.2011, 15:56:25 
Offline

Registrován: pát 07.01.2011, 15:51:03
Příspěvky: 4
chtěl jsem si po delší době zahrát trakmanii no a mám win 7 ale nejde spustit kvuli zastarale verzi starfirce, procital jsem FAQ no stahl jsem si ten update ale nejde porad to stejnem nevite pls jak na star force ve win 7? mam verzi 1.51 CZ tudiz vista patch nepotrbuju


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ochrana Star Force
PříspěvekNapsal: stř 12.01.2011, 1:58:12 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Stáhl jsi aktuální verzi StarForce? Pokud ano, tak by hra měla fungovat normálně - možná zkus spustit hru i instalaci StarForce "jako správce".

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ochrana Star Force
PříspěvekNapsal: stř 12.01.2011, 23:11:07 
Offline

Registrován: pát 07.01.2011, 15:51:03
Příspěvky: 4
nevim, myslis tou instalaci soubor tms.exe? pokud ano tak ten spoustim jako spravce.
Ikdyz nevim jestli to se starforce souvisi tak kdyz poklikam zastupce na plose tak mi vyskoci 2 okna
1.okno Your video card performance has not been found. A quick bench will be run.
no a je tam jen ok kdyz ho dam tak se objevi to okno star force aby se restartem dokoncila instalace ovladacu jenomze to muzu delat donekonecna no a
2. okno Could not retrieve your graphic device performance. Automatic graphic may be inadequate.
ale nevim jestli ty 2 okna souvisi se starfoce tim ze nechce jet na win 7 nebo souvisi s tim ze star force nejede prave kvuli tomu co tam je napsane


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ochrana Star Force
PříspěvekNapsal: čtv 13.01.2011, 12:41:51 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Ne, myslí aktualizovat samotnej ovladač StarForce a jeho instalaci spusit 'Jako Administrátor'.
Tady máš odkaz na Update ovladače Starforce.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ochrana Star Force
PříspěvekNapsal: čtv 13.01.2011, 14:21:19 
Offline

Registrován: pát 07.01.2011, 15:51:03
Příspěvky: 4
no ten update mam stejne tak mam i odinstalacku ale to jsem uz zkousel aktualizovat no a verze po update je myslim verze Feb 09 takze nevim jestli je to aktualni popripade kde se da sehnat samotna instalacka aktualni verze v pripade ze update tools to nezaktualizuje?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ochrana Star Force
PříspěvekNapsal: čtv 13.01.2011, 14:45:59 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
- Jakou verzi driveru teda máš? (Feb 09 mi nic neřekne)
- Zkoušels spustit TM v režimu kompatibility?

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ochrana Star Force
PříspěvekNapsal: čtv 13.01.2011, 19:58:56 
Offline

Registrován: pát 07.01.2011, 15:51:03
Příspěvky: 4
tak teda uz ani nevim kde to bylo to feb a kde se da zjistit jakou mam verzi Star Force? a co se tyce kompatibility tak jsem vyzkousel snad zkoro vsechyn os a nic jen servery jsem nezkousel ale to uz prototo ze kdyz sjem zkousel vsechny xp a visty tak server tezko pomuze

EDIT: tak jsem se kouknu do spravce zarizeni no a tak 1. ovladac je ve verzi 1.x a 2. 1.x.a , a zbyvajici 2 jsou v 2.x


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz