TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je sob 14.12.2019, 20:17:53

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HTTP CHYBA 12002
PříspěvekNapsal: čtv 17.04.2008, 15:07:27 
Offline

Registrován: čtv 17.04.2008, 11:47:47
Příspěvky: 11
Zapnem TMN cez steam...potom sa mi ukaze prosim cakajte overuje pripojenie k hlavnemu serveru a potom mi ukaze http error 12002 neviete co mam robit?pls poradte


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.04.2008, 16:23:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 11:40:34
Příspěvky: 520
Bydliště: Trenčín
Mas TMN ci TMNF ?

_________________
Keller na hrad!!! Obrázek Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.04.2008, 18:00:31 
Offline

Registrován: čtv 17.04.2008, 11:47:47
Příspěvky: 11
TMNF to co je teraz volne stiahnutelne proste


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 17.04.2008, 18:34:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.05.2007, 19:44:37
Příspěvky: 1591
Bydliště: 25km JZ od Brna
koukni sem http://forum.trackmania.cz/viewtopic.ph ... 4&start=15

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 18.04.2008, 13:55:55 
Offline

Registrován: čtv 17.04.2008, 11:47:47
Příspěvky: 11
no moc mi to tam nepomohlo :[


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: http chyba 12002
PříspěvekNapsal: ned 05.07.2009, 11:44:19 
Offline

Registrován: ned 05.07.2009, 11:38:10
Příspěvky: 1
mam tu samou chybu i kdyz mam tmuf ta chyba je uz pekne trapna
help me plz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: http chyba 12002
PříspěvekNapsal: ned 05.07.2009, 14:43:15 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
czechi píše:
mam tu samou chybu i kdyz mam tmuf ta chyba je uz pekne trapna
help me plz

TMn nebo TMnf ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: http chyba 12002
PříspěvekNapsal: pon 06.07.2009, 6:35:05 
Offline

Registrován: úte 15.04.2008, 15:23:10
Příspěvky: 216
Bydliště: Košice, Slovensko
czechi píše:
mam tu samou chybu i kdyz mam tmuf ta chyba je uz pekne trapna
help me plz

_________________
Bobi Bolivia :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 06.07.2009, 8:35:21 
Offline

Registrován: čtv 01.01.2009, 12:40:06
Příspěvky: 1
http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=10&t=14367

Joo, Google.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz