TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 08.12.2019, 19:31:52

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2009, 19:19:14 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Vitej na foru. Pokud v dokumentech nemas slozku mod, tak ji udelas a do ni das lokator i mod samotny. Vse, co jsi udelal v instalacnim adresari naprav do puvodniho stavu.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2009, 20:56:21 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Jj, už jsem to vypátral tady někde poblíž. Díky!
(teď tu trochu bojuju s tím, aby se ty pěkně upravený kaktusy zobrazily i kamarádům) :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2009, 21:19:50 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
No mod musis nekde zahostovat, ke sledovani stahovani v pripade problemu doporucuju analyzer

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2009, 22:12:08 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Jj, už hostuju (fileden). Nechci to tu rozmazávat, nevím, jestli to sem patří, ale mám pokusný jakoby mod (v podstatě jen "přemalovaný" kaktus), zazipovaný, upnutý na hosting, mám soubor .loc a teď co s ním... Já ho mám u sebe ve správném umístění a celá sranda mi funguje. Jen když to nechám zkouknout kamarády, nevidí to. Respektive jen defaultní vzhled. Stačí coby mod jen změněný soubor (StadiumInflatableCactusD.dds), nebo musím do toho zipu dát celou složku Image? Je v tomhle případě nutné jako třeba u Stickerů zachovávat přesné názvy souborů? Kam s tím .zip.loc?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2009, 22:57:45 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Mrkni se do nejakeho jineho modu a tam uvidis jestli ten soubor je v tom zip v nejake slozce nebo ne. Staci, kdyz tam bude jen ten zmeneni soubor. Lokator je ve slozce s mode a mod musis do trate znovu pridat a ulozit, pokud zmenis url lokatoru nebo mod. Pokud oni maji potize, tak si sam ten mod presun do jine slozky a nechci si ho stahnout, jako s estahuje jim. Pri stahovani koukej do analyzeru a vis, co se deje.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22.06.2009, 11:29:22 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Analyzér? :?
Já, když jsem "studoval" ten jejich mod, tak jsem si otevřel v Poznámkovém bloku jejich .loc soubor a vypadal až na konkrétní názvy stejně jako můj odkaz na hosting (BTW, zkoušel jsem v tom modu něco udělat a viděl jsem stejně jen default, ale říkal jsem si, že už to třeba neexistuje nebo tak něco).
Měl jsem teď chvíli čas a zkusil to celé znovu načisto podle návodu odsud: http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?p=3090#3096. Zazipoval jsem StadiumInflatableCactusD (SICD), vytvořil texťák toho jména se ".zip" na konci, upnul SICD.zip (zazipovaný .dds) na hosting do fungl nového chlívku a vložil přímý URL odkaz do toho texťáku a ten přejmenoval na .zip.loc. Toto jsem poté zkopíroval do adresáře Mod v Dokumentech. Zkraje jenom tento .loc soubor, že to zkusím takhle. Spustím TMUF, Editor, nabídne mi to mod SICD, akceptuji. Umístím na plochu kaktus a nic.... Mezitím zjistím, že se mi v adresáři Mod objevil onen zazipovaný SICD! Já to chápu tak, že to funguje, ale nechápu, proč se mi zobrazuje pořád default....
V tom zipu na hostingu mají být jen upravené .dds soubory? Lokátor ne? Asi se ptám hloupě, ale už jsem z toho jelen... Ten soubor je malinkatý (cca 60kB), ale i při relativně malé rychlosti filedenu (100kB/s) by měl být načtený hned.
Někde dělám nějakou drobnou chybku, ale nevím, kde...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22.06.2009, 11:34:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
v tom zipu by mel byt ten soubor v adresari, do ktereho patri.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22.06.2009, 11:39:53 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Paris69 píše:
v tom zipu by mel byt ten soubor v adresari, do ktereho patri.

To znamená, že když jsem z "bezpečnostních" důvodů zkopíroval originální soubor na plochu a pak s ním pracoval dál, včetně uploadu na hosting z této lokace, že tam byla ta chyba? Mám tedy onen zip provést přímo v adresáři TMUF/Game data/Stadium/Media/Texture/Image a odtud ho potom upnout na hosting?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22.06.2009, 11:46:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ne .. pockej ... podivam se ktery adresar to je...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22.06.2009, 11:49:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
v zipu staci mit adresar Image ... a v nem ty soubory. (mozna se pletu, vecer se muzu podivat doma, kde mam hru..)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22.06.2009, 11:52:13 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Paris69 píše:
v zipu staci mit adresar Image ... a v nem ty soubory. (mozna se pletu, vecer se muzu podivat doma, kde mam hru..)

Aha! Prubnu, díky! Dám vědět, jak to dopadlo...

EDIT: vytvořil jsem adresář Image, do něj vložil SICD, to celé vložil do dalšího adresáře s vlastním názvem, zazipoval to a upnul na hosting. Vytvořil jsem lokátor a vložil ho do Mod. Opět to nefunguje, i když se mi onen adresář s Image stáhne do Mod... :cry:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22.06.2009, 15:57:13 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Takže mírný posun... Po stažení a prozkoumání funkčního modu od Lutherů se ukázalo, že při zipování adresáře obsahujícího složku Image se mi vytvářel ještě jeden adresář (moje blbost), neboli adresář Image byl o jeden stupe

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22.06.2009, 16:25:51 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Ono to nekdy trva i 15min nez se nejak soubor zacne stahovat a to i za situace, kdyz se stahovaci/p2p system nemusi starat o zadne jine soubory - proto jsem ti doporucoval ten analyzer - tam vidis, co dela ten system rozpovedny za stahovani. Staci 2x klavesu = a koukej na pravou horni cast obrazovky.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 22.06.2009, 17:14:31 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
Tom.CZ.73 píše:
Ono to nekdy trva i 15min nez se nejak soubor zacne stahovat a to i za situace, kdyz se stahovaci/p2p system nemusi starat o zadne jine soubory - proto jsem ti doporucoval ten analyzer - tam vidis, co dela ten system rozpovedny za stahovani. Staci 2x klavesu = a koukej na pravou horni cast obrazovky.

Jj. Dalšímu kolegovi se to stáhlo poměrně rychle. No, hlavně, že vůbec. :)
Díky moc všem za rady! Moc jste mi pomohli. Někdy sem dám odkaz na něco vytvořené pomocí modu. Mějte se!

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29.06.2009, 13:25:15 
Offline

Registrován: úte 13.02.2007, 3:18:32
Příspěvky: 70
deeean píše:
Když si k nim přidám adresář Mod a do něj vložím ten lokátor, při pokusu o jeho použití se mi v Editoru nic neobjeví.
Díky předem!


Stažením lokátoru to teprve začíná, ten otevřeš v pozn. bloku, kde uvidíš adresu toho daného modu, do IE,FF či Opery napíšeš tu adresu modu, stáhneš si ho do dané složky-tebou vytvořená Mod a když už ho tam máš tak tam i ulož ten lokátor. Pak by neměl být problém ho otevřít v editoru tratí.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz