TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 14.11.2019, 1:48:51

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 29.06.2009, 13:31:36 
Offline

Registrován: pon 27.04.2009, 8:18:29
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Bor
hard_core píše:
deeean píše:
Když si k nim přidám adresář Mod a do něj vložím ten lokátor, při pokusu o jeho použití se mi v Editoru nic neobjeví.
Díky předem!


Stažením lokátoru to teprve začíná, ten otevřeš v pozn. bloku, kde uvidíš adresu toho daného modu, do IE,FF či Opery napíšeš tu adresu modu, stáhneš si ho do dané složky-tebou vytvořená Mod a když už ho tam máš tak tam i ulož ten lokátor. Pak by neměl být problém ho otevřít v editoru tratí.

Možná, že to není z výše uvedeného dostatečně patrné, ale už mi to funguje. Od té doby už mám za sebou první hotový mod. :)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz