TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 08.12.2019, 19:01:53

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: lokace mapy
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 21:58:37 
Offline

Registrován: ned 11.01.2009, 21:49:42
Příspěvky: 1
Caf mám následující probléms Tmnations 1.7.9

Chci si zahrát určitou mapu po internetu, kterou sem se naučil a potřebuju vyhledat server na kterém mapa poběží.např c-9. Vím že se to dá udělat tak, že navštívím každý ze serverů jednotlivě. Ale takhle zabiju např. hodinu než ji vůbec najdu pokud vůbec, nevíte kde se dá zadat mapa a ono vám to vyjede hned?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 22:13:22 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Vitej na foru, ale zklamu te. Zadny takovy zpusob neexistuje.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 22:24:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
Tom.CZ.73 píše:
Zadny takovy zpusob neexistuje.
coz je mimochodem skoda :wink: myslim,ze by nemelo bejt tak tezky to udelat :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 22:29:49 
Offline

Registrován: úte 15.01.2008, 11:34:44
Příspěvky: 780
To je opravdu skoda. Dedimania nejde pouzit? U map ulozenych na tmx jsou zobrazeny online rekordy, i se jmenem servu, kde se jela. Ale nemusi to byt aktualni...

_________________
[size=50]CPU: E8400 3GHz, Ram: 4GB, GK: nvidia GTX 285, displ.: Dell 30", OS: W7 64-bit[/size]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 22:31:13 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
hlavně se ta trať může na serveru objevit třeba 1 za měsíc (pokud běží nonstop a střídá se mnoho tratí)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 23:00:53 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Tak existuji servery s Nadeo mapama a tak zase neni takovy problem ji pridat do wishlistu, u jinych map lze udelat to same, ale jen na kazdem tretim serveru, ktery dovoluje pridavat mapy z TMX

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 23:15:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
jsem to myslel tak,ze kdyz jde v online hre dohledat server nebo hrac podle jmena,ze by to mohlo jit i se jmenem mapy...myslim,ze by to pro nadeo nemel byt az takovy problem :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 23:39:38 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Pravda je taky, ze rotace map je dnes uz vetsinou dynamicka a vyhledavat na zaklade neceho, co neni znane, neni snadne :roll:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 23:49:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
tak nazev mapy je porad stejny,ne?Cili je znamy :wink
edit:ja jsem to myslel tak,ze napr:zadam do vyhledavani nazev mapy a najde mi to,kde se zrovna mapa hraje,nebo se treba v nejblizsi chvilibude hrat :wink:
samo jsem nemel na mysli to,kde ktery server ma tu nejakou mapu trvale v seznamu trati...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 23:52:19 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Jasny, ale poradi map je nezname, ale zalezi jak si tu funkci predsatvujes, to je fakt
1. hledani serveru s tou mapu
2. hledani serveru, kde se prave hraje

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 11.01.2009, 23:52:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
zrovna kdyz jsi to poslal,jsem editoval svuj prispevek :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz