TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 08.12.2019, 19:58:54

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: změna země
PříspěvekNapsal: sob 24.01.2009, 21:39:13 
Offline

Registrován: sob 24.01.2009, 21:32:43
Příspěvky: 1
Zdravim tmn maniaky :D mám takovýto problém. Než mi Nadeo stačilo změnit heslo u účtu tak mi někdo zjistil moje heslo (mno bylo stejne jako login) a změnil mi zemi z cze na nějakou angolu nebo co a jak tady čtu tak se to dá změnit jenom jednou ale ja bych to potřeboval zpět nevíte jak na to prosim vás?
děkuji za odpověď
David


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 24.01.2009, 21:51:35 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Cau, da se to udelat pouze jednou postup najdes vs ekci FAQ

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz