TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 14.11.2019, 1:47:51

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Trackmania Nations ESWC video problem
PříspěvekNapsal: pát 13.02.2009, 16:17:44 
Offline

Registrován: čtv 08.01.2009, 17:24:34
Příspěvky: 7
Po spusteni tm, sa zobrazi prazdne okno >>> Obrázek

Zvuk bezi, a podla vsetkeho aj hra, ale nic sa nezobrazuje ... skusal som menit nastavenie tm, pustit hru v okne, novsie ovladace, nastavenie grafiky, tm forever, firewall, hladat na webe ... nic, co by pomohlo. Divne je, ze mam dva uplne totozne pc (os,hw,sw ... vsetko rovnake) a na jednom bezi, na druhom nie.

os>win xp home sp2
cpu> pentium dcore E5200
ram>2gb
vga>onboard intel g33

dik za hocijaku pomoc ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.02.2009, 16:31:31 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
1. obrazek nefunguje
2. na tom druhem PC mas taky tuhle integrovanou grafiku ?

PS: Vis o tom, ze kdyby jsi tam mel nejlevnejsi grafiku, ktera jde koupi, tak by jsi mel vykon v 3D mnohonasobne vetsi viz napr: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3111&p=18

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 13.02.2009, 17:21:12 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
název tématu píše:
Trackmania Nations ESWC video problem
Hellmc píše:
...tm forever...
Pokud řešíš problém se zastaralou verzí hry, tak je řešením nainstalování poslední verze. Jinak problém s grafikou: Máš aktuaální ovladače, DirectX, případně aktualizace? Pokud ne zkus aktualizovat chybějící.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 14.02.2009, 16:38:52 
Offline

Registrován: čtv 08.01.2009, 17:24:34
Příspěvky: 7
Tom.CZ.73 píše:
1. obrazek nefunguje
2. na tom druhem PC mas taky tuhle integrovanou grafiku ?

PS: Vis o tom, ze kdyby jsi tam mel nejlevnejsi grafiku, ktera jde koupi, tak by jsi mel vykon v 3D mnohonasobne vetsi viz napr: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3111&p=18


ano .. tie pc su uplne totozne ... a grafika stiha narocnejsie veci ako tm.. napr Fear Combat, directX je 9.0c 2008, ovladace najnovsie ake sa dali stiahnut atd. ale aj tak na jednom ide, na druhom nie ... fuckt neviem ... d btw


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 14.02.2009, 16:59:10 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
PC, jsou možná hw totožné, avšak sw se budou lišit (možná pomůže přeinstalování ovladačů grafiky nebo DirectX)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz